Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 15 آذر 1398 - 19:44

چیزکیک رولی دارچینی

چیزکیک رولی دارچینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8 – 10 نفر 

کره نرم شده 90 گرم

شکر 75 گرم

پودر شکر 20 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد درشت

وانیلین یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد 180 گرم

بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

کره نرم شده 30 گرم

شکر قهوه‌ای 60 گرم

دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری 

مواد لازم کرم پنیر

پنیر خامه‌ای 375 گرم

شکر 125گرم

تخم‌مرغ 2 عدد ریز

اسانس وانیل یک و یک‌دوم قاشق چایخوری

خامه صبحانه 55 گرم 

مواد لازم رویه

شکر قهوه‌ای 50 گرم

دارچین 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

ابتدا خمیر بیسکویت را به این ترتیب آماده کنید.

کره، شکر و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

آنگاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

سپس مواد خشک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در سلفون بگذارید و یک ساعت در یخچال نگه دارید.

اکنون خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت 3 میلی‌متر باز کنید و رویش کره بمالید (30 گرم) و مخلوط شکر قهوه‌ای و دارچین بپاشید.

آن‌گاه خمیر را رول کنید و در سلفون قرار دهید و این بار به مدت 15 دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر رول شده را با چاقوی تیز، به ضخامت 5 میلیمتر برش دهید و اسلایس کنید.

حالا کف و دیواره قالب کمربندی را به قطر 20 سانتیمتر با خمیرهای برش خرده بپوشانید و کرم پنیر را روی بیسکوئیت‌ها بریزید.

اینک چیزکیک را به مدت تقریبی 45-50 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 165 درجه سانتیگراد بپزید.

حالا چیزکیک را از فر درآورید و مخلوط شکر قهوه‌ای و دارچین را رویش بپاشید و بگذارید کاملا خنک شود.

اکنون چیز کیک را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.

روش تهیه کرم پنیر

پنیر خامه‌ای و شکر را باهمزن برقی بزنید و بعد تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید.

حالا خامه صبحانه را افزوده و مخلوط سازید.

برچسب ها: آشپزباشیشور و شیرینچیزکیکچیزکیک رولی دارچینیچیز کیک رولی دارچینیچیزکیک رولیچیز کیک رولیچیز کیک دارچینی تعداد بازديد: 297 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این چیز کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است