Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 16:53

طرز تهیه کیک فندق و قهوه

طرز تهیه کیک فندق و قهوه

shooroshirin3

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فندق و قهوه

قهوه فوری  1 قاشق سوپخوری

 

آب جوش 1 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 5 عدد

 

شكر 130 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره آب‌‌كرده و سردشده  100 گرم

 

آرد  150 گرم

 

فندق آسیاب‌كرده 200 گرم

 

شكر اضافی 2 قاشق سوپخوری

 

آب اضافی  60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

اسانس (عطر مایه) قهوه  2 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم برای تهیه كرم قهوه

 

قهوه فوری آسیاب‌كرده  2 قاشق سوپخوری

 

خامه فرم‌گرفته  600 گرم

آشپزباشی

 طرز تهیه کیک فندق و قهوه

قالبی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. قهوه را در آب جوش بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه زرده‌های تخم مرغ، نیمی از شكر و وانیلین را در كاسه كوچكی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً غلیظ و كمرنگ شود. سپس سفیده‌های تخم مرغ را در كاسه دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و به‌تدریج شكر را به آن بیفزائید.

حالا زرده‌ها و سفیده‌های تخم مرغ همزده را به آرامی با یكدیگر مخلوط نمائید. كره، آرد، قهوه حل كرده و فندق را به آن اضافه كنید و مایه حاصل را در قالب بریزید و در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك در قالب خنك شود.

بعد آن را از ارتفاع به 4 قسمت مساوی ببرید. حالا هر لایه را با شربت قهوه- كه از مخلوط شكر اضافی، آب اضافی و اسانس قهوه فراهم كرده‌‌اید- مرطوب سازید و قدری كرم قهوه بمالید. اینك لایه‌های كیك را روی یكدیگر قرار دهید و رو و اطراف كیك را نیز با كرم قهوه بپوشانید. حالا كیك را برای پذیرائی، روی دیس زیبائی بگذارید و به دلخواه تزئین كنید.

روش تهیه كره قهوه

قهوه را به خامه بیفزائید و كمی با همزن برقی بزنید تا قهوه، كاملاً با خامه تركیب شود.

 

برچسب ها: کیک قهوهدرست کردن کیک فندقكیك فندق و قهوهکیک فندقمواد لازم کیک فندقتهیه کیک با قهوهطرز تهیه کیک فندق و قهوهمواد لازم کیک فندق و قهوهدرست کردن کیک قهوه تعداد بازديد: 2447 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است