Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 - 00:44

چرخ‌های پرتقال و لیمو

چرخ‌های پرتقال و لیمو

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 200 گرم

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

نمك یك‌هشتم قاشق چایخوری

كره 125 گرم

شكر 100 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ 1 عدد درشت

رنگ زرد خوراكی 3 قطره

اسانس لیمو در صورت دلخواه یك‌چهارم قاشق چایخوری

رنگ نارنجی یا قرمز خوراكی 3 قطره

اسانس پرتقال در صورت دلخواه یك‌چهارم قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان     

 

مواد خشك را در كاسه مناسبی بریزید و كنار بگذارید، آن‌گاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس وانیل و زرده تخم‌مرغ را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را نیز درون مایه بریزید تا به شكل خمیر درآید.

اكنون خمیر به دست آمده را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید. 2 قسمت را با رنگ زرد و اسانس لیمو مخلوط كنید و به 2 قسمت دیگر، رنگ نارنجی و اسانس پرتقال بیفزائید. اینك هر كدام از خمیرها را به اندازه 15 × 30 سانتیمتر باز كنید و هر دو خمیر زرد و نارنجی را روی هم بگذارید و رول كنید.

آن‌گاه رول‌های خمیر را در كاغذ روغنی بپیچید و 1 ساعت در یخچال نگه دارید. حالا هر یك از رول‌ها را به ضخامت نیم‌سانتیمتر ببرید و با فاصله‌ در سینی بچینید. سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجۀ سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی را بپزید.

برچسب ها: آشپزي با پرتقالچرخ‌های پرتقال و لیموآموزش چرخ هاي پرتقاليروش تهيه چرخ هاي پرتقاليمواد لازم كيك تعداد بازديد: 818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است