Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:50

كيك هويج و آناناس با تزئين گيپور

كيك هويج و آناناس با تزئين گيپور

shooroshirin5

2 0

سخت

10 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 3 عدد

 

روغن مایع (ذرت یا آفتابگردان) 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

ماست 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

 

آرد 260 گرم

 

بیكینگ‌پودر یك‌و سه‌چهارم قاشق چایخوری

 

شكر ریز 150 گرم

 

هویج رنده كرده 250 گرم

 

بادام آسیاب كرده 60 گرم

 

نارگیل 60 گرم

 

كرم پنیر  به میزان لازم

 

خمیر فوندانت 1 واحد

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

قالب مناسبی را به شكل گل یا گرد، به قطر 25 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه همه‌ی مواد را در كاسه‌ی دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس مایه‌ی فراهم‌كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 50 دقیقه، در فر گرم‌كرده با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

حالا كیك را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و رو و اطرافش را با كرم پنیر بپوشانید و مانند تصویر با خمیر فوندانت صورتی رنگ و گیپور خوراكی بیارائید.

اكنون كیك را روی ظرف زیبائی بگذارید و در صورت دلخواه با گل‌های دست‌ ساخت‌تان تزئین كنید.

یادآوری 1: برای تهیه‌ی كرم پنیر، 90 گرم كره را همراه با 90 گرم پنیر خامه‌ای با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود، آن‌گاه 160 گرم پودر شكر را كم‌كم به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا كرم صاف و یكدست شود.

در صورت دلخواه قدری وانیلین به آن بیفزائید.

یادآوری 2: در صورت دلخواه می‌توانید نیمی دیگر از مایه‌ی كیك را فراهم كنید و در قالب كوچك‌تری بریزید و در فر بپزید. سپس آن را مانند كیك بزرگ‌تر بیارائید و روی آن قرار دهید.

یادآوری 3: مواد مصرفی گیپورهای خوراكی به صورت صنعتی تهیه شده است و در فروشگاه‌های لوازم قنادی یافت می‌شود.

یادآوری 4: برای تهیه‌ی خمیر فوندانت؛ 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و وسط آن حفره‌ای ایجاد كنید.

آن‌گاه 3 قاشق سوپخوری آب را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و به روش بن ماری حل كنید.

سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین، 2 قاشق سوپخوری گلوكز و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید.

حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه‌ی نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک آناناسکیک هویجكيـك هويج و آناناس با تزئين گيپورتزئین کیک با گیپورآموزش تزئین کیک تعداد بازديد: 1103 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است