Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:47

طرز تهیه کیک دزدان دریائی

طرز تهیه کیک دزدان دریائی

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک دزدان دریائی

 

كیك اسفنجی کاکائویی 1 عدد (به اندازه‌ی 25× 25 سانتیمتر)

 

کرم پاتیسیر 500 گرم

 

خامه‌ی فرم گرفته  250 گرم

 

خمیر مارسیپان 500 گرم

 

رنگ خوراكی قرمز، زرد، سبز، آبی

 

نقل‌های رنگی به شکل مروارید     

     

چوب‌شور ساده (بدون دانه‌های نمک)  

 

شكلات سیاه 50 گرم

 

شكلات مستطیل جهت کفش‌ها

 

کرم گاناش 250 گرم

 

کمپوت آلبالو به میزان لازم

 

فندق خردكرده به میزان لازم

 

مواد لازم كیك اسفنجی

 

تخم مرغ 9 عدد

 

شكر 225 گرم

 

آرد 225 گرم

 

پودر کاکائو 50 گرم

 

روغن مایع 30 گرم

 

بیكینگ پودر دو قاشق چایخوری

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم کرم پاتیسیر

 

تخم مرغ 3 عدد

 

شکر 350 گرم

 

شیر  750 میلی لیتر

 

کره 100 گرم

 

وانیلین یک دوم قاشق چایخوری

 

آرد ذرت 3 قاشق سوپخوری

 

آرد 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم کرم گاناش

 

خامه‌ی ساده 150 گرم

 

پودر قند 50 گرم

 

شکلات سیاه 300 گرم

آشپزباشی- آرزو صفری

طرز تهیه کیک دزدان دریائی

گلوله‌ی كوچكی از خمیر مارسیپان به اندازه‌ی گردو بردارید و به رنگ نارنجی درآورید.

یک سوم از آن را کنار بگذارید سپس بقیه خمیر را گلوله نمائید و یک توپ بسیار کوچک به عنوان بینی نصب نمائید سپس 2 عدد نقل رنگی کوچک برای چشم‌ها قرار دهید و با چاقو یک شکاف جهت دهان برای عروسک ایجاد نمائید.

بعد از خمیر 2 عدد گوش بسازید و یک تکه خمیر مارسیپان را به رنگ سبز درآورید و برای دستمال سر روی سر عروسک نصب کنید، حالا چند نقل رنگی کوچک روی دستمال سر بچسبانید.

یک تکه خمیر به اندازه‌ی 3 برابر سر عروسک بردارید و به شكل تخم مرغ درآورید و بوسیله‌ی 2 خلال چوبی سر را به تنه وصل نمائید حالا یک تکه‌ی لوله‌ای شكل جهت یقه روی بدن عروسک نصب نمائید.

از یک سوم باقیمانده‌ی خمیر سر عروسک 2 عدد لوله برای دست‌ها در نظر بگیرید و بوسیله‌ی چاقو برای دست‌ها انگشت بسازید سپس دست‌ها را با یک خلال چوبی روی بدن نصب کنید.

2 تکه شکلات را در پایان بدن عروسک به عنوان کفش‌ها نصب نمائید. بقیه عروسک‌ها را نیز مطابق شکل و به همان ترتیبی که ذکر شد تهیه نمائید.

برای ساخت صندوقچه یک عدد شیرینی دانمارکی مربع را به عنوان صنوقچه در نظر بگیرید و روی آن را با خمیر مارسیپانی که با پودر کاکائو رنگ شده، بپوشانید.

سپس با نوارهای زرد رنگ از خمیر مارسیپان و نقل‌های رنگی صنوقچه را تزئین كنید.

روش تزئین کیک

كیك اسفجی را از ارتفاع به سه قسمت تقسیم نمائید سپس لایه اول را روی صفحه‌ی کیک قرار دهید و مخلوط کرم پاتیسیر و خامه‌ی فرم‌گرفته بمالید.

روی کرم، کمپوت آلبالوی هسته‌گرفته و فندق بریزید. لایه‌های كیك را روی هم قرار دهید. سپس رو و اطراف کیک را قدری مارمالاد پرتقال بمالید و کرم گاناش بریزید.

حالا کیک را بمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كرم گاناش سفت شود. بعد عروسک‌های دزدان دریائی را روی كیك قرار دهید.

یک قطعه حصیر را با شکلات ذوب شده بپوشانید و 2 تکه نان میکادو را بشکل بادبان کشتی ببرید و با شکلات ذوب شده روی چوب بادبان بچسبانید و در پایان در قسمت بالای بادبان طوطی ساخته‌شده از خمیر مارسیپان را نصب كنید.

در اطراف کیک چوب شور، را به کمک شکلات ذوب شده نصب نمائید و چند عدد بیسکویت را به عنوان حلقه نجات در بین اضلاع مربع نصب نمائید.

کیک را روی تخته‌ی تزئینی قرار دهید. چند عدد عروسک ماهی و یک صندوقچه‌ی گنج که با مارسیپان درست شده است، در اطراف کشتی بگذارید.

روش تهیه كیك اسفنجی

زرده‌ها را از سفیده جدا نمائید، زرده‌ها را با شكر و وانیل بمدت 15 دقیقه با همزن برقی بزنید.

سفیده‌ها را نیز جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرند در این هنگام روغن را به زرده‌ها بیفزائید و پس از مخلوط كردن، سفیده‌ها را به زرده‌ها افزوده و آرد، بیكینگ پودر و پودر کاکائوی الك‌كرده را به مایه بیفزائید.

كف قالب كیك به ابعاد (25×25) سانتیمتر را چرب کنید و كاغذ روغنی بیندازید و مایه‌ی كیك را در آن بریزید و در طبقه وسط فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد، به‌مدت 35 دقیقه قرار دهید.

پس از گذشت این زمان كیك را به‌مدت 12 ساعت كنار گذارده و بعد برای تزئین استفاده کنید.

روش تهیه‌ی کرم پاتیسیر

تخم مرغ را همراه با شکر با همزن برقی بزنید سپس شیر را با آرد و آرد ذرت مخلوط كنید و به تخم مرغ بیفزائید. ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مایه را هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.

روی کرم را با نایلون بپوشانید و در یخچال بگذارید تا کاملاً سرد شود. بعد خامه‌ی فرم‌گرفته را با کرم مخلوط نمائید.

روش تهیه‌ی کرم گاناش

خامه و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد سپس شکلات رنده‌كرده را به آن اضافه نمائید و مرتب هم بزنید تا کرم یکدست و روان شود.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیدستور تهیه کیکشیرینی پزیتزئین کیکآشپزباشیكیك دزدان دریائیکیک تولدمواد لازم کیک دزدان دریائی تعداد بازديد: 844 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است