Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:27

کیک اپرا

کیک اپرا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10 نفر:

تخم مرغ  5 عدد

پودر شکر  150 گرم

پودر بادام  155 گرم

آرد 60 گرم

کره آبکرده 30 گرم

سفیده تخم مرغ  3 عدد

شکر1 قاشق سوپخوری

قهوه فوری1  قاشق سوپخوری

آب جوش 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

مواد لازم برای تهیه کرم قهوه:

شیر 60 میلی لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

شکر قهوه ای  55 گرم

قهوه فوری 2 قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ 1 عدد

کره نرم شده125 گرم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش:

شکلات تلخ  160 گرم

خامه 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

مواد لازم رویه:

کره 50 گرم

شکلات تلخ خرد کرده  75 گرم

آشپزباشی - مریم امیری

فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید و 2  سینی‌ شیرینی‌پزی را به اندازه 25×35 سانتیمتر  با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود و بعد پودر بادام، آرد و کره را به آن اضافه کنید.

حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و شکر را کم کم افزوده و مخلوط نمائید.

اکنون مرنگ حاصل را به مایه فراهم کرده بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. سپس این مایه را به طور مساوی در دو سینی بریزید و کیک‌ها را به مدت 7 دقیقه در فر بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، آنها را از سینی جدا کنید و هر کدام را به دو قسمت تقسیم کنید. سپس قهوه را در آب جوش حل کنید و بگذارید تا خنک شود.

آن‌گاه روی یکی از کیک‌ها را با محلول قهوه مرطوب کنید، رویش کرم قهوه بمالید و بعد با کرم گاناش بپوشانید. اینک لایه دیگر کیک را روی گاناش بگذارید و به مدت 10 دقیقه در یخچال بگذارید.

این کار را تکرار کنید تا همه لایه‌های کیک روی هم قرار بگیرید. سپس کیک را دست‌کم 3 ساعت در یخچال قرار دهید و بعد مواد رویه را روی کیک بریزید و آن را دوباره در یخچال بگذارید تا شکلات ببندد.

اینک کیک را با چاقوی داغ برش دهید.

روش تهیه کرم قهوه:

شیر، شکر و قهوه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود.

آن‌گاه زرده تخم‌مرغ را با همزن دستی بزنید و آن را کم کم به مخلوط شیر گرم بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید تا اندکی غلیظ شود.

سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. اکنون کره را با همزن برقی بزنید و مایه فراهم کرده را کم کم بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا کرم مناسبی حاصل شود.

 

روش تهیه کرم گاناش:

شکلات را به روش بن‌ماری آب کنید و خامه را گرم نمائید. آن‌گاه شکلات و خامه را با هم مخلوط کنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

 

روش تهیه مواد رویه:

کره و شکلات را در ظرف مناسبی بریزید و روی بخار آب‌ جوش قرار دهید، تا شکلات آب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و همینکه خنک شد، آن را مصرف کنید.

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکیک اپراطرز تهیه کیک اپرامواد لازم برای تهیه کیک اپرا تعداد بازديد: 1943 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است