Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 23:14

طرز تهیه کیک فنجانی مربائی

طرز تهیه کیک فنجانی مربائی

shooroshirin5

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک فنجانی مربایی

كره 200 گرم

 

پنیر خامه‌ای 100 گرم

 

شكر 180 گرم

 

تخم مرغ همزده 4 عدد

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

پوست لیموی رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 230 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

مارمالاد یا مربای دلخواه 5 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

طرز تهیه کیک فنجانی مربائی

كره، پنیر و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

آن‌گاه تخم مرغ‌ها را به‌تدریج بیفزائید و همزدن را ادامه دهید.

سپس وانیل، پوست لیمو، آرد و بیكینگ‌پودر را به مایه اضافه كنید و قدری هم بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود.

حالا 12 عدد فنجانِ چای انتخاب كنید و آن‌ها را با كره چرب نمائید.

اكنون در هر یك از فنجان‌ها قدری مارمالاد بریزید و رویشان را با مایه‌ی كیك بپوشانید.

سپس فنجان‌ها را در قالبی بگذارید و آب گرم در آن بریزید؛ به‌گونه‌ای كه فنجان‌ها تا نیمه در آب قرار گیرند.

اینك قالب را در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیك‌ها را بپزید.

دقت كنید كه اگر خلال چوبی در كیك فرو بردید چیزی از مایه به آن نچسبد؛ در این صورت كیك پخته است.

پس از خنك شدن، روی كیك‌ها پودر شكر بپاشید و آن‌ها را به دلخواه تزئین كنید.

یادآوری: گنجشك‌هائی كه در تصویر مشاهده می‌كنید از همین كیك، در قالب مخصوص تهیه شده است.

 

برچسب ها: آموزش کیککیک و شیرینیشیرینی پزیآشپزباشیكیك فنجانی مربائیآموزش کیک فنجانیانواع کیک فنجانیطرز تهیه کیک فنجانی مربائیطرز تهیه کیک مرباییمواد لازم کیک مرباییدرست کردن کیک مربایی تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک فنجانی چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است