Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 - 22:40

كاپ‌كیك رنگین كمان

كاپ‌كیك  رنگین كمان

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 آرد 150 گرم

 

بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك دوم قاشق چایخوری

 

شكر دانه ریز 80 گرم

 

تخم مرغ 2 عدد درشت

 

روغن مایع 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

ماست كم چرب همزده 125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو 1 قاشق چایخوری

 

رنگ نارنجی خوراكی كمی

 

رنگ صورتی خوراكی كمی

 

رنگ آبی خوراكی كمی

 

خامه فرم گرفته برای روی كاپ‌كیك به میزان لازم

آشپزباشی- مریم امیری

 

آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را در ظرف مناسبی الك كنید و شكر، تخم‌مرغ‌ها، روغن، ماست و وانیل را در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید. حالا مواد خشك را به آن بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید.

اكنون مایه كیك را در 4 ظرف جداگانه بریزید و هر كدام را با پودر كاكائو، رنگ نارنجی، صورتی و آبی رنگ آمیزی كنید. سپس 12 قالب كیك فنجانی را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و از هر رنگ مایه كیك، به اندازه 1 قاشق چایخوری درون قالب‌ها كنار هم بریزید.

آن‌گاه قالب‌ها را در سینی فر قرار دهید و كاپ‌كیك‌ها را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: برای تهیه رویه كاپ‌كیك؛ درون كیسه شیرینی پزی، با كمك قلم‌مو چند خط عمودی با رنگ‌های مختلف بكشید و بعد كیسه شیرینی‌پزی را از خامه فرم گرفته پر كنید و گل‌هائی از خامه روی كیك‌ها قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش کاپ کیکانواع کاپ کیکكاپ‌كیك رنگین كمانکاپ کیک رنگینکاپ کیک ها تعداد بازديد: 699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است