Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 3 تیر 1398 - 19:52

طرز تهیه كیك شیفون پرتقالی

طرز تهیه كیك شیفون پرتقالی

shooroshirin6

0 0

متوسط

8 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک شیفون پرتقالی

تخم مرغ 4 عدد

 

شكر 80 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آرد 100 گرم

 

كره آبكرده 60 گرم

 

خامه فرم گرفته در حدود 300 گرم

 

میوه دلخواه خرد كرده به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه كیك شیفون پرتقالی

قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و آن را روی بخار آب جوش، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود.

سپس آن را از روی بخار آب بردارید و به همزدن ادامه دهید تا مایه قدری خنك شود. حالا نیمی از آرد را روی مایه تخم‌مرغی بریزید و به آرامی هم بزنید و بعد باقیمانده آرد را به آن بیفزائید و به آرامی مخلوط سازید. اكنون كره را نیز درون این مایه بریزید و با دقت مخلوط كنید.

حال مایه به‌دست آمده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه كیك خنك شد، آن را از ارتفاع به سه قسمت برش دهید و روی لایه‌های كیك، خامه بمالید.

در صورت دلخواه می‌توانید از میوه دلخواهتان نیز در لابه‌لای كیك استفاده كنید. اینك لایه‌های كیك را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و به كمك قاشق روی خامه طرح‌های نامنظمی ایجاد كنید.

در صورت دلخواه می‌توانید كیك را با گل‌برگ‌های شكلاتی كرده گل رز بیارائید. آن‌گاه كیك را روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید و قبل از مصرف چند ساعت در یخچال نگه دارید.

 

 

برچسب ها: كیك شیفون پرتقالیشیفون کیک پرتقالیکیک پرتقالیکیک شیفونشیفونطرز تهیه كیك شیفون پرتقالیمواد لازم کیک شیفوندرست کردن کیک پرتقالی تعداد بازديد: 1365 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است