Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 30 فروردین 1398 - 04:51

كیك بیسكویت هویج

كیك بیسكویت هویج

shooroshirin3

0 1

متوسط

مواد مورد نیاز

كره نرم 250 گرم

 

شكر 200 گرم

 

شكر قهوه‌ای روشن 180 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 300 گرم

 

بیكینگ سودا  1 قاشق چایخوری

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك 1 پینچ

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

 جوز هندی یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر زنجفیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

هویج رنده‌كرده یك‌ و یك‌دوم پیمانه (در حدود 3 عدد هویج درشت)

 

 

كشمش 150 گرم

 

جو پرك ریز  150 گرم 

 

مواد لازم برای تهیه كرم پنیر

 

پنیر خامه‌ای 240 گرم

 

كره نرم 125 گرم

 

پودر شكر 160 گرم

 

وانیلین  یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

كره، شكر و شكر قهوه‌ای را در كاسه مناسبی بریزید و با سرعت متوسط همزن برقی، بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد، بیكینگ‌ سودا، بیكینگ پودر، نمك، دارچین، جوز هندی و زنجفیل را با یكدیگر مخلوط كنید و به مایه بیفزائید.

اكنون هویج، كشمش و جو را اضافه نمایید و خمیر به دست آمده را در كیسه نایلونی بگذارید و در یخچال نگه‌دارید. اینك هر بار به اندازه یك قاشق سوپخوری، از خمیر بردارید و به شكل توپ در آورید. خمیرها را با فاصله، در سینی پوشانده از كاغذ روغنی، بچینید و رویشان را با فشار دست قدری تخت كند.

سینی را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، قرار دهید و به مدت تقریبی 12-15 دقیقه، شیرینی‌ها را بپزید. همین كه شیرینی‌ها خنك شدند، بین هر دو عدد از آنها، قدری كرم بمالید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم پنیر: پنیر خامه‌ای را با همزن دستی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه كره را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا مایه، كاملاً صاف و یكدست شود. سپس پودر شكر را بیفزائید و بعد وانیلین را اضافه كنید.

یادآوری: این بیسكویت به مدت 2 روز در یخچال قابل نگهداری است.

 

برچسب ها: آموزش کیکروش تهیه کیکشیرینی پزیآشپزباشیمهدیس رحیمیانكیك بیسكویت هویجکیک بیسکویتکیک با هویج تعداد بازديد: 668 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است