Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:17

طرز تهیه کیک میوه ادویه‌ای

طرز تهیه کیک میوه ادویه‌ای

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک میوه ادویه‌ای

آرد 60 گرم

 

آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 2 قاشق سوپخوری

 

كره سرد 50 گرم

 

زرده تخم مرغ 1 عدد

 

مواد لازم جهت لایه رویه

 

كره 125 گرم

 

شكر 125 گرم

 

تخم مرغ 1 عدد

 

آرد 60 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پودر كاكائو  1 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

 

مخلوط میوه‌های تازه (به دلخواه) 440 گرم

 

پودر شكر جهت تزئین  به مقدار لازم

آشپزباشی

طرز تهیه کیک میوه ادویه‌ای

قالبی به اندازه 18×28 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیواره آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آرد، آرد ذرت، شكر و كره سرد را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا با هم مخلوط شوند. آن‌گاه زرده تخم مرغ را اضافه كنید تا خمیری یكنواخت به دست بیاید.

بعد خمیر را درون قالب پهن كنید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. اكنون رویه را روی خمیر بریزید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به‌مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، آن را با پودر شكر تزئین نمائید.

روش تهیه لایه رویه: كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه تخم مرغ را بیفزائید. حالا آرد الك‌كرده، بیكینگ‌پودر، پودر كاكائو، دارچین و میوه‌های تازه را بیفزائید.

 

برچسب ها: شیرینی پزیآموزش شیرینی پزیآشپزباشیكیك میوه ادویه‌ایکیک میوهکیک میوه با ادویهکیک با ادویهآموزش کیک میوهطرز تهیه کیک میوه ادویه‌ایدرست کردن کیک میوه تعداد بازديد: 584 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است