Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:22

كیك تارتلت بادامی

كیك تارتلت بادامی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

كره 100 گرم

 

شكر 50 گرم

 

تخم‌‌مرغ 2 عدد

 

آرد 175 گرم

 

بیكینگ‌پودر 2 قاشق چایخوری

 

پودر بادام 50 گرم

 

شیر 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

بادام پرك 50 گرم

 

مواد لازم برای تهیه شربت

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

عسل 150 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

آب‌لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری

ماهنامه آشپزباشی –مریم امیری

 

كره، شكر و تخم‌مرغ‌ها را در كاسه گودی بریزید و با مفتول سیمی هم بزنید تا شكر حل شود. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، پودر بادام، شیر و عسل را بیفزائید و با قاشق فلزی هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.

 سپس قالب‌های كوچك تارت – تارتلت – را با كره چرب كنید و مایه فراهم كرده را بین آنها تقسیم كنید و قدری پرك بادام بپاشید، حال قالبها را در سینی بچینید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بگذارید و به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه كیك‌ها را بپزید.

 اكنون كیك‌ها را از فر خارج كنید و رویشان شربت بریزید و 20 دقیقه كنار بگذارید تا شربت جذب كیك شود. اینك كیك تارتلت بادامی را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه شربت: آب و عسل را در ظرف كوچكی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و 3 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه آبلیمو را بیفزائید و 2 دقیقه دیگر شربت را بجوشانید و از روی حرارت بردارید.

یادآوری 1: از قالب تارتلت به قطر 8 سانتیمتر استفاده كنید.

یادآوری 2: دقت داشته باشید كه شربت خنك را روی كیك گرم بریزید. اگر شربت و كیك هر دو گرم باشد كیك خمیر می‌شود و اگر هر دو سرد باشد شربت جذب كیك نخواهد شد.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکدستور کیکكیك تارتلتكیك بادامیآموزش كیك تارتلتآموزش كیك بادامیطرز تهیه كیك تارتلتطرز تهیه كیك بادامی تعداد بازديد: 1545 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است