Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 27 تیر 1398 - 05:32

تزئین كیك با حاشیه چین‌دار

تزئین كیك با حاشیه چین‌دار

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

تزئین كیك با حاشیه چین‌دار

كیك كره‌ای یا كیك میوه خشك به قطر 20 سانتیمتر 1 عدد

 

كرم كره‌ای حدود 200 گرم

 

مارمالاد زردآلو حدود 60 گرم

 

خمیر مارسپیان حدود 250 گرم

 

خمیر فوندانت حدود 500 گرم

 

رنگ خوراكی به دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی – افسانه ظروفی

 روش تزئین کیک با حاشیه چین‌دار

 کیک را مطابق دستور بپزید و بعد از خنك شدن، از قالب درآورید و روی پنجره سیمی بگذارید. رویش را بپوشانید و یك شب به همان حالت نگه دارید.

آن‌گاه رو و اطراف كیك را، كرم كره‌ای بمالید. خمیر مارسپیان را در سطحی كه پودر شكر پاشیده‌اید، به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز كنید، آن را دور وردنه بپیچید و روی كیك بیندازید.

اضافی‌های اطراف خمیر را بگیرید و رویش مارمالاد زردآلو بمالید. حالا 300 گرم از خمیر فوندانت را به رنگ دلخواه‌ خود درآورید و حدود 200 گرم از آن را سفید نگه دارید.

اكنون خمیر رنگ‌شده را در سطح پودر شكر پاشیده، به ضخامت 2 میلیمتر باز كنید، دور وردنه بپیچید و روی كیك پهن كنید. اضافی‌های خمیر را بگیرید و اطرافش را صاف و مرتب كنید.

 حال كیك را روی دیس مورد نظر قرار دهید. خمیر سفیدرنگ فوندانت را در سطح پودر شكر پاشیده، به ضخامت یك میلیمتر باز كنید و با برشگر مخصوص و یا برشگر دالبری شكل، دایره‌هائی از آن ببرید.

سپس دایره‌های كوچكی به قطر تقریبی 2 سانتیمتر، از وسط دایره‌های بزرگ‌تر درآورید. محیط بزرگ دایره‌های توخالی را به كمك خلال چوبی و یا وسیله مخصوص نازك كنید تا به حالت چین‌خورده درآید.

 اینك یك طرف آن‌ها را برش دهید تا به شكل نوار چین‌خورده به نظر برسند. این نوارهای خوراكی را، مطابق شكل به دیواره كیك بچسبانید و برای این كار، از قلم‌موی نمناك استفاده كنید.

 سپس همین نوارها را با خمیر زرد رنگ نیز بسازید و روی نوار سفید بچسبانیدو محل اتصال نوار به بدنه كیك را با نقطه‌هائی از آیسینگ رویال یا توپ‌هایی از خمیر زرد رنگ بپوشانید تا كیك زیباتر شود. برای تزئین روی کیک نیز، از گل‌های دست ساخت خود، از خمیر فوندانت بهره بگیرید.

روش تهیه كرم كره‌ای: 100 گرم كره سرد و خردكرده را با همزن برقی بزنید و كم‌كم 150 گرم شیرعسلی را به آن بیفزائید. دقت كنید سرعت همزن كم باشد و هر بار مقدار كمی شیرعسلی به كره اضافه كنید تا كرم شل نشود!

روش تهیه خمیر فوندانت: 3/5 قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید، 3 قاشق چایخوری پودر ژلاتین رویش بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید.

 آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری گلوكز (بادكا) و 2 قاشق چایخوری گلیسیرین به ژلاتین حل‌كرده بیفزائید و مخلوط كنید. سپس این مایه را از روی حرارت بردارید و كنار بگذارید تا قدری خنك شود.

 حال 480 گرم پودر شكر الك كرده را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مایه فراهم‌كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسب و یكدستی به دست آید.

روش تهیه آیسینگ رویال: یك عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و كم‌كم 75 گرم پودر شكر الك‌كرده را به آن بیفزائید و هم‌زدن را به طور پیوسته ادامه دهید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.

یادآوری: برای تهیه كیك میوه خشك، به شماره 56 نشریه مراجعه كنید.

 

برچسب ها: تزئین كیككیك با حاشیه چین‌دارآموزش تزئین كیكمواد اولیه تزئین كیكدستور تزئین كیكتزئین كیك با حاشیه چین‌دار تعداد بازديد: 1199 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است