Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:39

رولت خالدار فندق و عسل

رولت خالدار فندق و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم مايه تزئيني رولت

تخم‌مرغ.................... 1 عدد

آرد.................. 1 قاشق سوپخوري

پودر كاكائو................. 1 قاشق سوپخوري

نمك.............. 1 پينچ

كره آبكرده................ 30 گرم

 

مواد لازم براي تهيه رولت

تخم‌مرغ................ 6 عدد

شكر.............. 150 گرم

وانيلين................. يك‌چهارم قاشق چايخوري

آرد ...............150 گرم

 

مواد لازم براي تهيه مواد مياني رولت

خامه فرم گرفته.................... 300 گرم

عسل ..............1 قاشق سوپخوري

پودر قهوه فوري.............. 1 قاشق سوپخوري

فندق برشته و خردكرده................120 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفي:

روش‌تهیه

ابتدا مايه تزئيني رولت را به اين ترتيب فراهم كنيد. تخم‌مرغ، آرد، پودر كاكائو، نمك و كره را در كاسه كوچكي بريزيد و با يكديگر مخلوط سازيد. آن‌گاه به مدت 10 دقيقه، آن را كنار بگذاريد تا مايه فراهم كرده، قدري غليظ شود. سپس مطابق شكل آن را روي شابلون و سيل پت بكشيد و بعد شابلون را برداريد. حال طرح خالدار شابلون روي سيل پت ديده مي‌شود. اكنون مايه رولت را آماده كنيد و به آرامي روي سيل پت و طرح تزئيني بريزيد و صاف كنيد. اينك نان رولت را به مدت تقريبي 8-10 دقيقه، در فر گرم شده با دماي 220 درجه سانتيگراد، بپزيد. حال روي نان رولت يك سيني برگردانيد تا نان خشك نشود و همينكه خنك شد، آن را روي كاغذ روغني برگردانيد و رول كنيد. سپس صبر كنيد رولت كاملاً خنك شود و بعد آن را باز كنيد، مخلوط خامه، عسل و قهوه را رويش بماليد و فندق بپاشيد. اينك دوباره رولت را رول كنيد، در كاغذ روغني بپيچيد و يك شب در يخچال نگه‌داريد تا آماده مصرف شود.

 

روش تهيه رولت:

زرده‌هاي تخم‌مرغ، نيمي از شكر و وانيلين را با همزن برقي بزنيد تا كمرنگ و غليظ شود.

آن‌گاه سفيده‌هاي تخم‌مرغ را با همزن برقي بزنيد تا فرم بگيرد و به تدريج باقيمانده شكر را به آن بيفزائيد.  حالا زرده‌ها و سفيده‌هاي تخم‌مرغ را به آرامي با هم مخلوط كنيد و بعد آرد را بيفزائيد و به كمك ليسك مواد را با يكديگر مخلوط سازيد.

برچسب ها: رولتطرز تهیه رولترولت خالدار فندق و عسل تعداد بازديد: 412 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است