Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 23:05

كیك سیب فنجانی

كیك سیب فنجانی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

 كره 100 گرم

 

شكر 160 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

 

وانیلین یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر 1 قاشق چایخوری

 

شیر 80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

پودر شكر برای تزئین 2 قاشق سوپخوری

 

دارچین برای تزئین 1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی

 

سیب سبز یا قرمز 2 عدد

 

شكر 3 قاشق سوپخوری

 

دارچین 1 قاشق چایخوری

ماهنامه آشپزباشی – سحر سامانی

 

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب‌های تارتلت را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید. كره و شكر را در كاسه مناسبی بریزید و به مدت تقریبی 5 دقیقه با همزن برقی بزنید تا سبك و یكدست شود.

 آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی و با فاصله بیفزائید و با همزن برقی بزنید. سپس وانیلین را اضافه كنید. حالا مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر الك‌كرده را همراه با شیر، به طور یك در میان به مایه‌ بیفزائید و به كمك لیسك هم بزنید تا آرد با مواد دیگر مخلوط شود و مایه صاف و یكدستی به دست آید.

آن‌گاه دو قاشق سوپخوری از مایه را درون هر كپسول بریزید و یك قاشق از مواد میانی روی آن قرار دهید و 2 قاشق دیگر از مایه كیك روی مواد بریزید. به طوریكه نیمی از كپسول‌ها پر شود.

اكنون كیك‌ها را به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. همینكه كیك‌ها خنك شدند رویشان را با مخلوط پودر شكر و دارچین بیارائید.

روش تهیه مواد میانی: سیب‌ها را پوست بگیرید. هسته آن‌ها را جدا كنید و حلقه حلقه نمائید. اكنون روی آن شكر و دارچین بپاشید و به مدت تقریبی 3-5 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیب‌ها كمی نرم و شكر حل شود.

 صبر كنید تا مواد میانی خنك شود سپس از آن استفاده نمائید.

 

برچسب ها: انواع کیکمواد اولیه کیکدستور کیکكیك فنجانیكیك سیبکیک میوه ا یآموزش کیک سیبطرز تهیه کیک سیب تعداد بازديد: 4315 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است