Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:07

کيک كاپوچينو

کيک كاپوچينو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

قهوة‌فوري......................1 قاشق سوپ‌خوري

آب‌داغ.....................60 ميلي‌ليتر

تخم‌مرغ..................4 عدد

شكر قهوه‌اي.......................50 گرم

شكلات سياه ذوب‌شده.....................400 گرم

ماست خامه‌اي..................120 گرم

آرد.................75 گرم

بكينگ ......................پودريك‌دوم قاشق چاي‌خوري

شكلات اضافه براي نوار دو كيك........................150 گرم

خامة‌ فرم گرفته...................30 گرم

پودركاكائو و دانه‌هاي ريز شكلات.........................براي روي كيك

روش‌تهیه

فر را با حرارت 180 درجة سانتي‌گراد گرم كنيد قالب مستطيل 30 × 20 را چرب كرده و با كاغذ بپوشانيد.

قهوه را در آب‌جوش ريخته كنار بگذاريد تا خنك شود. تخم‌مرغ‌ها را با شكر‌ قهوه‌اي بزنيد تا كشدار و غليظ شود. قهوة رقيق شده را داخل مواد بريزيد سپس شكلات سياه آب شده، ماست خامه‌اي و آرد مخلوط شده با بكينگ پودر و مواد را داخل قالب بريزيد و به ‌مدت 25 دقيقه قراردهيد. بعد از پخت ار فر خارج كنيد و در همان قالب بگذاريد تا خنك شود. بعد از خنك شدن با كاتر گرد 7 سانتي‌متري كيك را برش دهيد. اطراف كيك را كمي آب‌پرتقال بماليد و ديواره را كمي خامة فرم گرفته، سپس كيك را كنار بگذاريد و با استفاده از كاغذ روغني يا زرورق‌هاي تزييني نوارهايي به ‌اندازة محيط دايره و ارتفاع 12- 8 سانت ببريد و شكلات اضافة آب‌شده را به‌صورت يك لاية نازك روي آن ريخته در دماي محيط قراردهيد تا شكلات نسبتاً ببندد. سپس نوارها را مطابق شكل دور كيك بسته و در يخچال قراردهيد تا كاملاً بسته‌شود؛(براي اين كار حدوداً 30ـ20 دقيقه زمان لازم است.) كيك را از يخچال خارج كرده، نوار يا كاغذ را از دور كيك برداشته داخل آن را با خامة فرم گرفته پر كنيد. روي آن ‌را نيز پودر كاكائو بپاشيد و با دانه‌هاي ريز شكلات تزئين نماييد.

برچسب ها: طرز تهیه کیککیک بدون فرکيک كاپوچينوطرز تهیه کيک كاپوچينوشكر قهوه‌ايشكلات سياه تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است