Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:26

كیك پسته ایتالیــــائی

كیك پسته ایتالیــــائی

shooroshirin1

0 0

سخت

9 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

خامه صبحانه 160 میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

 

اسانس وانیل یك‌دوم قاشق چایخوری

 

اسانس بادام یك‌دوم قاشق چایخوری

 

پسته 60 گرم

 

پودر شكر 200 گرم

 

آرد 200 گرم

 

بیكینگ‌پودر  یك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ‌سودا  یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

كره 170 گرم

 

خلال پسته برای تزئین 100گرم

 

مواد لازم برای تهیه كرم

 

زرده تخم‌مرغ 3 عدد

 

پودر شكر 75 گرم

 

آبلیمو تازه 1 قاشق چایخوری

 

كورن سیروپ یا گلوكز 85 گرم

 

كره 227 گرم

 

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان  

 

فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب را به قطر 23 سانتیمتر چرب و آردپاشی كنید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، 3 قاشق سوپخوری از خامه، وانیل و اسانس بادام را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

سپس پسته و پودر شكر را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و اندكی پسته را خرد كنید. حالا آرد، مخلوط شكر و پسته، بیكینگ‌پودر، بیكینگ‌سودا و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره و باقیمانده خامه را بیفزائید.

اكنون مایه تخم‌مرغی را كم‌كم به آن اضافه كنید تامایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-45 دقیقه، در فر بپزید. آن‌گاه كیك را روی پنجره سیمی خنك كنید، كرم را رویش بمالید و خلال پسته بپاشید.

اینك كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیکپخت کیکطرز تهیه کیکمواد اولیه کیکكیك پستهكیك ایتالیــــائی تعداد بازديد: 947 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است