Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 10:56

کیک‌ارده اسپایسی

کیک‌ارده اسپایسی

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

12 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 نفر

تخم‌مرغ.................... 3 عدد

شکر........... 170 گرم

ماست.............. 230 گرم

روغن مایع................ 150 گرم

ارده ................100 گرم

آرد.................... 270 گرم

بیکینگ پودر............... 3 قاشق چایخوری

آشپزباشی- آرزو گنجی :

روش‌تهیه

فر را با دمای 175 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب میان تهی را به گنجایش تقریبی 9 پیمانه چرب کنید و کنجد بپاشید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با شکر با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و غلیظ شود. سپس همزن را خاموش کنید و ماست، روغن مایع و ارده را به مایة تخم‌مرغی بیفزائید و با مفتول دستی مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کردة آرد و بیکینگ‌پودر را نیز افزوده و مخلوط نمائید. اکنون نیمی از مایة فراهم کرده را در قالب بریزید و در حدود 15 دقیقه در فر بپزید. سپس کیک را از فر درآورید و مواد میانی را رویش بریزید و باقیماندة مایة کیک را بیفزائید و رویش را صاف کنید. اینک کیک را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجة سانتیگراد بپزید. آن‌گاه کیک را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه از قالب جدا کنید و روی پنجرة سیمی بگذارید تا خنک شود. حالا کیک را برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

 

یادآوری

در صورت تمایل می‌توانید کیک رابا سس کارامل بیارایید

 

خواص  ارده

ارده مایعی است که از کنجد نرم پوست کنده بریان و نرم کوبیده تهیه شده و روغن آن جدا نشده باشد . از ارده بیشتر برای وعده غذایی صبحانه استفاده می کنند تا انرژی لازم را برای تمام روز دریافت نمایند. این ماده غذایی مقوی فاقد هر گونه افزودنی، اعم از شیمیایی و غیرشیمیایی است و صددرصد طبیعی می باشد. ارده خواص فراوانی برای سلامتی و به خصوص برای کاهش وزن است.

برچسب ها: طرز تهیه کیک اردهکیک‌ارده اسپایسیخواص ارده تعداد بازديد: 626 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است