Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 13:50

كيك به شكل جعبه شكلات

كيك به شكل جعبه شكلات

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

تخم مرغ............... 4 عدد

شكر.............. 100 گرم

آب جوش ....................2 قاشق سوپخوري

وانيلين.................. يك چهارم قاشق چايخوري

روغن مايع يا كرة آبكرده................. 2 قاشق سوپخوري

آرد.................. 100 گرم

 

مواد لازم براي تهية كرم گاناش

خامة صبحانه ................200 گرم

شكلات سفيد آبكرده.............. 450 گرم

كره 30 گرم

 

مواد لازم براي تزئين كيك

شكلات سفيد آبكرده حدود............... 300 گرم

زرورق مخصوص شكلات................ حدود 2 ورق

خمير فوندانت قرمز رنگ .............به ميزان لازم

آشپزباشی - افسانه ظروفي :

روش‌تهیه

فر را با دماي 180 درجة سانتيگراد گرم كنيد و كف قالب را به قطر 20 سانتيمتر، با كاغذ روغني بپوشانيد و قالب را چرب نمائيد. آن‌گاه تخم مرغ‌ها را در كاسة مناسبي بريزيد، شكر و آب جوش را بيفزائيد و با همزن برقي بزنيد تا تخم مرغ‌ها سبك و كمرنگ شوند.

سپس وانيلين، روغن و آرد را افزوده و مخلوط كنيد. حالا ماية فراهم كرده را در قالب بريزيد و به مدت تقريبي 25-30 دقيقه، در فر بپزيد. همينكه كيك خنك شد، رو و اطرافش را با كرم گاناش بپوشانيد و كيك را يك ساعت، در يخچال بگذاريد. اكنون ارتفاع و قطر كيك را اندازه بگيريد و زرورق شكلات را مطابق با همين اندازه‌ها ببريد. اينك مطابق شكل، شكلات را روي زرورق بريزيد و قبل از اينكه شكلات كاملا ببندد، آن را دور كيك قرار دهيد و كيك را در يخچال بگذاريد.

در اين ميان، در جعبه را بسازيد و براي اين كار، شكلات را روي زرورق بريزيد (مطابق شكل). سپس صبر كنيد تا شكلات كاملا ببندد و سفت شود. آن‌گاه در جعبة شكلاتي را نيز در يخچال بگذاريد و پس از نيم ساعت، زرورق را از دور كيك و در جعبه جدا كنيد. حالا با استفاده از خمير فوندانت قرمز رنگ، در جعبة شكلات را بيارائيد. اكنون كيك را روي ديس زيبا و مناسبي قرار دهيد و آن را با دراژه، مرنگ و يا شكلات دلخواهتان پر كنيد. اينك در جعبه را نيز روي كيك بگذاريد.

روش تهية كرم گاناش سفيد:

خامه را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود. آن‌گاه شكلات را درون خامه بريزيد و هم بزنيد تا صاف و يكدست شود. حالا كره را به كرم بيفزائيد و آن را از روي حرارت برداريد. سپس كرم را در دماي محيط خنك كنيد و بعد در يخچال بگذاريد تا سفت شود. اكنون كرم را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يكدست شود.

برچسب ها: كرم گاناشطرز تهیه كرم گاناشخمير فوندانتكيك به شكل جعبه شكلات تعداد بازديد: 872 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است