Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:14

ساوارین انار

ساوارین انار

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 12 عدد

شیر ولرم 3 قاشق سوپخوری

شکر 1 قاشق سوپخوری

پودر مایه خمیر 4 گرم (یک قاشق چایخوری)

تخم مرغ 2 عدد

کره آبکرده و خنک شده 85 گرم

وانیل یک‌چهارم قاشق چایخوری

آب انار 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آرد 175 گرم

دانه انار 4 قاشق سوپخوری

خامه قنادی فرم گرفته به میزان لازم

دانه انار اضافی  به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه شربت انار:

شکر 150 گرم

آب انار 350 میلی لیتر

آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - مریم امیری

شیر، شکر و مایه خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. روی ظرف را بپوشانید و 15 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها،‌ کره، وانیل و آب انار را در ظرف دیگری بریزید و با قاشق هم بزنید.

سپس مایه خمیر ورآمده را به این مخلوط بیفزائید و بعد آرد را کم کم افزوده و هم بزنید تا مایه صاف و یکنواختی حاصل شود.

حالا دانه‌های انار را به مایه فراهم کرده بیفزائید و مخلوط کنید.

اکنون مایه به دست آمده را در قالب‌های چربکرده ساوارین بریزید و آنها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید.

اینک شربت را روی ساوارین بریزید و پس از 2 ساعت از قالب جدا کنید. در صورت دلخواه می‌توانید ساوارین را با خامه و دانه‌های انار بیارائید.

روش تهیه شربت انار: شکر، آب انار و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. اینک آن را روی حرارت قرار دهید و 5 دقیقه بجوشانید

برچسب ها: آشپزباشیمریم امیریکیک خوشمزهدسر خوشمزهساوارین انار تعداد بازديد: 813 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است