Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 02:52

کیک انار

کیک انار

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم‌ برای 8 – 10 نفر

تخم‌مرغ  ۶ عدد

شکر  ۱۵۰ گرم

وانیلین  یک‌چهارم قاشق چایخوری

آرد  ۱۵۰ گرم

روغن مایع  ۲ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه ژله انار

آب انار  ۱۷۵ میلی‌لیتر (حدود سه‌چهارم پیمانه)

پودرژلاتین  ۲ قاشق چایخوری

شکر  ۲ قاشق چایخوری

انار دانه شده  ۵۰ گرم

موادلازم برای تهیه کرم

خامه قنادی  ۲۵۰ گرم

پنیرخامه‌ای  ۵۰۰ گرم

آب انار  60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

آشپزباشی - مهدیه ولی‌نژاد

کف سه قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

آن‌گاه سفیده و زرده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و زرده تخم‌مرغ‌ها را همراه با دو سوم از شکر و وانیل در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا کمرنگ و سبک شود.

سپس روغن مایع را نیز بیفزائید. حالا سفیده تخم‌مرغ‌ها را با باقیمانده شکر با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

اکنون زرده‌ها و سفیده‌های همزده را به آرامی با هم مخلوط کنید و آرد الک کرده را در چند نوبت به آن افزوده و مخلوط سازید.

اینک مایه‌ فراهم کرده را بین ۳ قالب تقسیم کنید و کیک‌ها را به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه در فر بپزید.

کیک‌ها را در قالب خنک کنید و بعد روی هر کیک را با کرم بپوشانید و روی کرم قدری از ژله‌ فراهم کرده انار بریزید.

کیک‌ها را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با کرم بپوشانید.

حالا روی کیک را با کرم و ژله فراهم کرده‌ انار بیارائید و کیک را برای پذیرائی روی ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

روش تهیه ژله انار

یک‌چهارم پیمانه از آب انار را با پودر ژلاتین مخلوط کنید و به روش بن‌ماری حل کنید.

آن‌گاه آب انار باقیمانده، شکر و محلول ژلاتین را با انار دانه شده، مخلوط کنید و آن را یک ساعت در یخچال بگذارید.

روش تهیه کرم

خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و بعد پنیر خامه‌ای و آب انار را بیفزائید و مخلوط کنید.

تعداد بازديد: 965 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است