Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 27 آبان 1396 - 02:24

طرز تهیه کیک كریسمس

طرز تهیه کیک كریسمس

shooroshirin5

0 0

سخت

7 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم کیک كریسمس

كشمش سبز 160 گرم

 

آب پرتقال 125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

 

كره‌ی نرم 180 گرم

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

شكر 150 گرم

 

تخم‌مرغ 3 عدد

 

آرد 150 گرم

 

بیكینگ پودر یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مارمالاد پرتقال یك‌سوم پیمانه (حدود 100 گرم)

 

خمیر فوندانت حدود 750 گرم

 

شكلات‌های تزئینی به میزان لازم

 

روبان به رنگ قرمز و طلائی به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر فوندانت

 

ژلاتین 3 قاشق سوپخوری

 

آب سه و یك‌دوم قاشق سوپخوری

 

گلیسیرین 2 قاشق چایخوری

 

گلوكز 2 قاشق سوپخوری

 

پودر شكر الك كرده 480 گرم

 

اسانس دلخواه به میزان لازم

آشپزباشی- افسانه ظروفی

 طرز تهیه کیک كریسمس

كشمش را در آب پرتقال بخیسانید، رویش را بپوشانید و یك شب در دمای محیط نگه دارید.

فر را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 20 سانتیمتر چرب كنید و كف ‌آن را با كاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه كره، پوست پرتقال و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا كشمش و مواد خشك را به این مایه بیفزائید و با قاشق چوبی مخلوط سازید.

اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در قالب بریزید، رویش را صاف كنید و به مدت تقریبی یك ساعت‌و‌نیم در فر بپزید. همینكه كیك خنك شد، رویش مارمالاد بمالید.

اینك خمیر فوندانت را بزرگتر از كیك باز كنید به گونه‌ای كه بتوانید كیك را در میان آن بگذارید و از اطراف خمیر را به شكل كیسه جمع كنید.

اكنون صبر كنید تا قسمت بالای كیسه خشك شود تا بتوانید كیك را با شكلات‌های تزئینی و المان‌های كریسمس دست‌ساخت‌تان از خمیر فوندانت، همچون عصا و جعبه‌های كادوئی بیارائید.

حال كیك را برای پذیرائی در دیس زیبائی بگذارید.

روش تهیه‌ی خمیر فوندانت

ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه گلیسیرین و گلوكز را بیفزائید و این مایه را درون پودر شكر الك كرده بریزید، اسانس را بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس مخلوط فراهم كرده را روی سطح پودر شكر پاشیده، ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید.

برای جلوگیری از خشك شدن خمیر، آن را در كیسه‌ی نایلونی نگه دارید.

 

برچسب ها: انواع کیکآموزش کیککیک و شیرینیآموزش قنادیخمیر فوندانتدستور کیکكیك كریسمس تعداد بازديد: 448 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است