Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 3 مرداد 1396 - 17:08

كیك پنیر و توت فرنگی

كیك پنیر و توت فرنگی

shooroshirin6

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

 كره 50 گرم

 

آب 3 قاشق سوپخوری

 

روغن مایع 1 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق سوپخوری

 

نمك 1 پینچ

 

آرد 150 گرم

 

مارمالاد توت فرنگی گرم كرده برای تزئین به میزان لازم

 

توت فرنگی نیمه كرده برای تزئین به میزان لازم

 

پودر پسته برای تزئین به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه كرم پنیر:

 

پنیر خامه‌ای 250 گرم

 

پوست لیموی رنده كرده از یك لیمو

 

پودر شكر 50 گرم

 

تخم مرغ  2 عدد

 

اسانس وانیل یك دوم قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه 100 میلی لیتر

 

آبلیمو از یك لیمو

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 

قالب دوازده‌تائی مافین را با كپسول‌های كاغذی بپوشانید و فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، آب، روغن، شكر و نمك را در ظرف نسوزی بریزید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بگذارید تا كره آب شود.

آن‌گاه ظرف را از فر درآورید و آرد را به مخلوط كره بیفزائید و هم بزنید تا خمیر سفتی به دست آید. حالا خمیر را در قالب دیواره كوتاه مناسبی،  به صورت یك لایه نازك پهن كنید و بیسكویت را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر بپزید تا طلائی رنگ شود.

اكنون صبر كنید تا بیسكویت كره‌ای فراهم كرده، خنك شود. سپس آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و پودر كنید. حالا هر‌بار به اندازه 1 قاشق سوپخوری سر صاف از بیسكویت آسیاب كرده بردارید و در كپسول‌‌های كاغذی بریزید و قدری بفشارید.

آن‌گاه قالب را تا آماده شدن كرم پنیر، در یخچال نگه دارید. اینك كرم پنیر را فراهم كنید و روی بیسكویت در قالب بریزید. سپس قالب را در فر بگذارید و كیك پنیر را به مدت تقریبی 20 دقیقه یا تا زمانیكه كرم ببندد، در فر گرم كرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

اكنون كیك پنیر را از فر درآورید و بگذارید قدری خنك شود. سپس آن را با مارمالاد توت فرنگی، توت فرنگی و پودر پسته بیارائید.

روش تهیه كرم پنیر: پنیر خامه‌ای، پوست لیمو و پودر شكر را در كاسه همزن بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها و وانیل را بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا تخم مرغ با مواد قبل مخلوط شود.

حالا خامه و آبلیمو را بیفزائید و هم بزنید تا كرم یكدستی فراهم شود.

 

 

برچسب ها: کیک پنیرکیک توت فرنگیکیک فنجانیكیك پنیر و توت فرنگیکیک توت فرنگی و پنیر تعداد بازديد: 320 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.


سبد خرید شما

سبد خالی است