Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:47

رول كيك دارچينی

رول كيك دارچينی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای ٦-٨ نفر

آرد   ٢٢٥ گرم

نمك    ١ پینچ

شكر  ٥٠ گرم

بيكينگ پودر ٢ قاشق چايخوري

تخم مرغ   ١ عدد

اسانس وانيل  ١ قاشق چايخوري

كره آبکرده   ٦٠ گرم

 مواد لازم مياني

كره (در دماي محيط )   ٩٠ گرم

شكر قهوه اي  ١٠٠ گرم

آرد    ١ قاشق چايخوري

دارچين   یک دوم قاشق چايخوري

 مواد لازم رويه

پودر شکر  80 گرم

شير      ٢-٣ قاشق سوپخوري

اسانس وانيل   یک دوم قاشق چایخوری

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

 فر را با دماي ١٨٠ درجه سانتيگراد گرم كنيد و قالب مربع را به ضلع ١٨ سانتيمتر چرب نمائید و با كاغذ روغني بپوشانيد. آن‌گاه همه مواد کیک را  با هم مخلوط كنيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود. سپس مایه حاصل را در قالب بريزيد و مواد مياني را رويش بپاشید و به كمك يك سيخ چوبي به صورت مرمری در آوريد. حالا کیک را به مدت تقریبی٣٠-٣٥ دقيقه در فر بپزيد. حالا همچنان که كيك گرم است، مواد رويه را رويش بريزيد و بگذاريد کیک خنک شود. اکنون کیک را به اندازه‌ دلخواهتان برش دهید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

 

روش تهيه مواد مياني

همه مواد را با هم مخلوط كنيد.

روش تهيه مواد رويه

همه مواد را با هم مخلرط كنيد

برچسب ها: کیکشیرینیکیک دارچینیآشپزباشیشور و شیریندارچینرول كيك دارچينيرول کیک تعداد بازديد: 1076 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است