Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 5 خرداد 1397 - 19:25

کیک‌کاساتا

کیک‌کاساتا

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 10-12 نفر

کیک اسفنجی 1 عدد به قطر 23 سانتیمتر

شربت ساده به میزان ساده

مواد لازم میانی:

پنیر ماسکارپونه یا خامه‌ای 350 گرم

عسل 2 قاشق سوپخوری

اسانس وانیل1 قاشق چایخوری

پوست لیمو (رنده کرده) 1 قاشق چایخوری

مربای پرتقال بدون شربت (خرد کرده) 120 گرم

شکلات چیپسی 75 گرم

کرن بری 50 گرم

خامه فرم گرفته 200 گرم

مواد لازم رویه:

مارمالاد زردآلو حدود 45 گرم

مارسیپان حدود 300 گرم

رنگ خوراکی دلخواه اندکی

آشپزباشی - افسانه ظروفی

کیک را بپزید و بگذارید کاملا خنک شود. آن‌گاه کیک خنک شده را دوباره در قالب بگذارید و دایره‌ای به قطر 20 سانتیمتر از روی کیک برش دهید و بردارید.

سپس داخل کیک را خالی کنید به گونه‌ای که حدود 2 سانتیمتر از اطراف و کف کیک باقی بماند. حالا کیک را با شربت مرطوب کنید و بعد مایه میانی را درون کیک بریزید و صاف کنید.

اکنون قسمت برش خورده روی کیک را سرجایش بگذارید و رویش شربت بمالید. آن‌گاه کیک را دو ساعت در یخچال نگه دارید. سپس رو و اطراف کیک مارمالاد زردآلو بمالید و روی کیک را با مارسیپان بپوشانید.

حالا روی کیک را با میوه‌های گلسه شده  یا مربا بیارائید.

روش تهیه مایه میانی: پنیر، عسل، وانیل و پوست لیمو را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه همزن را خاموش کنید و باقیمانده مواد لازم را درون این مخلوط بریزید و هم بزنید.

روش تهیه کیک اسفنجی: فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه 5 عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با 100 گرم شکر و یک قاشق سوپخوری آب جوش با همزن برقی بزنید تا زرده‌ها کمرنگ و سبک شوند.

سپس یک قاشق چایخوری اسانس وانیل و دو قاشق سوپخوری روغن مایع به آن بیفزائید.

حالا 5 عدد سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و بعد 25 گرم شکر به آن افزوده و مخلوط کنید.

اکنون زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را به آرامی با هم مخلوط سازید و مراقب باشید که حجم آن از بین نرود! حالا 125 گرم آرد الک کرده را به مایه تخم‌‌مرغی افزوده و به آرامی بالیسک مخلوط نمائید.

اینک مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و کیک را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید.

برچسب ها: کیک عصرانهآشپزباشیافسانه ظروفیکیک خانگیکیک خوشمزهکیک کاساتاکیک با تزیین میوه تعداد بازديد: 885 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است