Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 تیر 1398 - 10:33

كيك فنجاني مرمري

كيك فنجاني مرمري

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 16 عدد

آرد 250 گرم

بيكينگ‌‌پودر 2 قاشق چايخوری

نمك يك‌چهارم قاشق چايخوری

شير 80 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

خامه‌صبحانه 80 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

كره‌ نرم 125 گرم

شكر 200 گرم

تخم‌مرغ 3 عدد درشت

اسانس وانيل 1 قاشق چايخوری

پودر‌كاكائو يك‌سوم پيمانه

آب جوش 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

پودر شكربرای تزئين به‌میزان‌لازم

آشپزباشی - مهدیس رحیمیان

قالب‌های مافن را با كپسول‌های كاغذی بپوشانيد. آرد، بيكينگ‌پودر و نمك را در كاسه‌ مناسبی الك كنيد و كنار بگذاريد.

آن‌گاه شير و خامه را نيز با هم مخلوط كنيد و كنار بگذاريد. حالا كره و شكر را در كاسه كوجکی بريزيد و با همزن برقی بزنيد تا صاف و يكدست شود و بعدتخم‌مرغ‌ها را یکی یکی به آن بيفزائيد.

اکنون وانيل را درون مايه بريزيد و به طور يك در ميان مخلوط شير و مخلوط آرد را به آن اضافه كنيد و خوب مخلوط نمائيد.

سپس 1 پيمانه از اين مايه را در كاسه‌ ديگری بريزيد و پودر كاكائو‌ی حلكرده در آب جوش را به آن بيفزائيد.

اكنون هر بار قدری از مايه‌ ساده و قدري از مايه‌ كاكائویی رادر كپسول‌ها بريزيد و با نوك چاقو يا خلال چوبی به شكل مرمری درآوريد.

مراقب باشيد كه يك‌سوم از سر كپسول‌ها خالی بماند. اينك قالب‌ها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ سانتيگراد قرار دهيد و به مدت تقریبی 20 دقيقه، كيك‌ها را بپزيد.

همينكه كيك‌ها خنك شدند، رويشان پودر شكر بپاشيد و براي پذيرائي در ظرف زيبائي بچينيد.

برچسب ها: کیک فنجانیآشپزباشیمهدیس رحیمیانکیک خوشمزهطرز تهیه کیک فنجانیکیک فنجانی مرمری تعداد بازديد: 415 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است