Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 13:10

طرز تهیه كیك حلقه‌ای آناناس

طرز تهیه كیك حلقه‌ای آناناس

shooroshirin3

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

كیك حلقه‌ای آناناس

كره 170 گرم

شكر 300 گرم

اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد درشت

دوغ بی نمك 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

آرد 450 گرم

نمك یك دوم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر 1 قاشق سوپخوری

 كمپوت آناناس خرد كرده 50 گرم

كره آبكرده 3 قاشق سوپخوری

شكر قهوه‌ای 2 قاشق سوپخوری

كمپوت آناناس حلقه‌ای 7 عدد

دانه انار به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

 طرز تهیه كیك حلقه‌ای آناناس

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب میان تهی را به گنجایش دو و نیم لیتر چرب سازید. آن‌گاه كره، شكر و وانیل را دركاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك و كمرنگ شود. حالا تخم مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و هم بزنید تا مایه صاف و  یكنواختی به‌دست آید.

سپس دوغ و مخلوط آرد، نمك و بیكینگ پودر الك كرده را به‌طور یك در میان، به مایه فراهم كرده بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، با همزن برقی هم بزنید. اكنون آناناس خرد كرده را افزوده و مخلوط كنید. حالا كره آبكرده و شكر قهوه‌ای را با هم مخلوط كنید و آن را كف قالب بریزید و حلقه‌های آناناس را رویش بچینید.

آن‌گاه مایه كیك را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 55 دقیقه، در فر بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و پس از 5 دقیقه، از قالب جدا كنید. سپس كیك را روی پنجره سیمی بگذارید تا كاملا خنك شود. اكنون كیك را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید و با دانه‌های انار بیارائید.

 

برچسب ها: مواد لازم کیک آناناسدرست کردن کیک آناناسكیك حلقه‌ای آناناسآموزش كيك آناناسكيك آناناسمواد لازم كيك آناناسروش تهيه كيك حلقه اي تعداد بازديد: 974 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين شيريني چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است