Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 6 اردیبهشت 1398 - 00:42

كاپ كیك فندق

كاپ كیك فندق

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

شكلات خردكرده 90 گرم

 

خامه‌ی ساده 90 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

 

آرد 100 گرم

 

پودر فندق 50 گرم

 

پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری

 

بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری

 

نمك یك هشتم قاشق چایخوری

 

كره‌ی نرم 90 گرم

 

شكر قهوه‌ای 200 گرم

 

تخم‌مرغ 2 عدد درشت

 

فندق بوداده و برشته 40 گرم

 

مواد لازم برای رویه

 

شكلات خردكرده 90 گرم

 

شكلات نوتلا 125 گرم

 

فندق خردکرده و بو داده شده 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- افسانه اسفندیاری

 

فر (تاون) را با دمای 170 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كنید. شكلات و خامه را در كاسه‌ای روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) قرار دهید تا شكلات حل شود.

سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود. حالا مواد خشك را الك‌ كنید در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید.

بعد تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه بیفزائید.

آن‌گاه مواد خشك را اضافه نمائید. بعد مخلوط شكلات، خامه و فندق بوداده را بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط سازید، مایه را در قالب‌ها بریزید و به مدت 25-30 دقیقه، در فر بپزید.

حالا كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آنها را با مواد رویه تزئین كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد رویه

شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و از روی حرارت بردارید.

حالا شكلات نوتلا را اضافه كنید و مخلوط سازید. بعد بگذارید خنك شود.

اكنون كرم را در قیف دارای ماسوره‌ی كنگره‌دار بریزید و روی كیك‌ها را با آن بپوشانید و فندق بریزید.

 

برچسب ها: کیک و شیرینیآموزش کاپ کیکآشپزباشیمواد رویه کاپ کیکدستور کاپ کیککاپ کیک شکلاتی تعداد بازديد: 1043 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کاپ کیک چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است