Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 22 فروردین 1399 - 16:40

کاپ کیک زردآلو و هویج

کاپ کیک زردآلو و هویج

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

18 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود  18 عدد

روغن مایع      80 میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)
شکر      100 گرم
تخم‌مرغ     1 عدد
هویج ریز رنده کرده     1 پیمانه
گردوی آسیاب کرده      40 گرم
آرد      110 گرم
بیکینگ‌پودر     یک‌دوم قاشق چایخوری
مخلوط هل و دارچین     یک‌دوم قاشق چایخوری
قیسی نرم (ریز خرد کرده)     1 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای کرم پنیرو لیمو

پنیر ماسکارپونه      90 گرم
کرة نرم شده     30 گرم
پوست لیمو (رندة کرده)     1 قاشق چایخوری
پودر شکر الک کرده     حدود  200 گرم

آشپزباشی - افسانه ظروفی

روش تهیه

فر را با دمای 180 درجة سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های کاپ کیک را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه روغن، شکر و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد هویج و گردو را به آن بیفزائید. سپس مخلوط الک کردة آرد، بیکینگ‌‌پودر و ادویه را همراه با قیسی درون مایه بریزید و هم بزنید. حالا مایة فراهم کرده را در قالب‌ها بریزید و کاپ کیک‌ها را به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر بپزید. همینکه کاپ کیک‌ها خنک شدند، رویشان را با کرم پنیر و قیسی خرد کرده بیارائید.

روش تهیة کرم پنیر و لیمو: پنیر و کره را اندکی با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه پوست لیمو را بیفزائید و بعد پودر شکر را کم کم درون کرم بریزید و مخلوط کنید.

برچسب ها: کاپ کیککیکافسانه ظروفیکاپ کیک زردآلو و هویجطرز تهیه کاپ کیک زردآلو و هویج تعداد بازديد: 140 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است