Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 19:49

نان گوجه‌فرنگی و ریحان

نان گوجه‌فرنگی و ریحان

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 قرص نان

شیر گرم 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد نان 500 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر 12 گرم

شکر 2 قاشق چایخوری

روغن زیتون یا ذرت 60 میلی‌لیتر (یک‌چهارم پیمانه)

گوجه‌فرنگی خشک  یک‌دوم پیمانه(خرد کرده)

ریحان تازه (خرد کرده) 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

شیر، 250 گرم از آرد و باقیمانده مواد لازم را به‌جز گوجه‌فرنگی و ریحان در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه باقیمانده آرد را کم کم بیفزائید و مخلوط نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا حجمش افزایش پیدا کند (حدود 1 ساعت).

حالا هوای داخل خمیر را با فشار دستتان بگیرید و آن را دوباره اندکی ورز دهید.

سپس گوجه‌فرنگی و ریحان را به خمیر بیفزائید و خمیر را به شکل توپ درآورید و در سینی چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و 30-45 دقیقه دیگر، ‌در جای گرم نگه دارید تا حجمش زیاد شود.

اکنون روی خمیر شیر بمالید و اندکی آرد بپاشید و رویش برش‌هایی ایجاد کنید.

اینک نان را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

یادآوری: مصرف این ناه همراه با انواع سوپ و سالاد، دلچسب و مطلوب است.

برچسب ها: آموزش انواع ناننان خانگینان سبزیجاتافسانه ظروفینان گوجه فرنگی و ریحانطرز تهیه نان گوجه فرنگی و ریحان تعداد بازديد: 1441 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است