Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 22:45

نان گيس بافت كنجــــد و زيره

نان گيس بافت كنجــــد و زيره

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 لوف :

پودر مایه خمیر......... 8 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

آب ولرم........ 180 میلی لیتر (سه چهارم پیمانه)

شكر.......... 2 قاشق سوپخوری

شیر ولرم......... 250 میلی لیتر (1 پیمانه)

كره نرم شده.......... 45 گرم

زرده تخم مرغ........... 1 عدد

نمك.......... یك دوم قاشق چایخوری

آرد.......... 625 گرم (حدود 5 پیمانه)

 

مواد لازم رویه :

سفیده تخم مرغ........... 1 عدد

آب......... 2 قاشق چایخوری

نمك درشت یا نمك دریا.......... 1 قاشق چایخوری

پیاز خشك خرد كرده............ 1 قاشق چایخوری

كنجد............ 1 قاشق چایخوری

زیره........... 1 قاشق چایخوری

سیاهدانه......... 1 قاشق چایخوری

افسانه اسفندیاری

روش تهیه :

مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق سوپخوری از شكر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه شیر ولرم، كره، باقیمانده شكر، زرده تخم مرغ، نمك و 2 پیمانه از آرد را در كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و 3 دقیقه با سرعت متوسط همزن برقی بزنید. حالا باقیمانده آرد را كم كم بیفزائید تا مواد خمیر شود. خمیر را 6-8 دقیقه، روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. سپس هوای درون خمیر را بگیرید و آن را سه قسمت كنید. اكنون هر قسمت از خمیر را به طول 50 سانتیمتر، رول كنید و به هم ببافید. انتهای رول‌ها را به هم بچسبانید و خمیر بافته را در سینی چربكرده بگذارید. اینك روی سینی را بپوشانید و به مدت تقریبی 45 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. آن‌گاه مخلوط سفیده تخم مرغ و آب را روی خمیر بمالید و مخلوط نمك، پیاز خشك، كنجد، زیره و سیاهدانه را رویش بپاشید. سپس نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: ناننان گیس بافنان زیرهطرز تهیه نان زیرهنان سیاه دانه تعداد بازديد: 181 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است