Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 خرداد 1398 - 05:47

نان فتیر

نان فتیر

shooroshirin1

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آب ولرم حدود 500-600 میلی‌لیتر

 

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

آرد نان 1 كیلوگرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

روغن جامد مرغوب 3 قاشق سوپخوری

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

زرده‌ تخم‌مرغ همزده 1 عدد

 

كنجد به میزان لازم

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

آب ولرم و مایه خمیر را در كاسه‌ كوچك و مناسبی بریزید و مخلوط كنید. رویش را بپوشانید و حدود 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد را الك كنید و در كاسه‌ بزرگ و مناسبی بریزید.

 حالا حفره‌ای در وسط آرد ایجاد كنید و مایه خمیر ورآمده، نمك و روغن را درون آرد بریزید و مخلوط كنید. اكنون شكر را با 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه) آب ولرم مخلوط كنید و آن را كم‌كم به آرد بیفزائید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

 حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و حدود یك ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اكنون هر بار به اندازه‌ یك پرتقال از خمیر بردارید و به شكل توپ درآورید.

سپس آنها را با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده‌ شیرینی‌پزی بچینید و رویشان را اندكی بفشارید تا پهن شوند. روی سینی را بپوشانید و حدود نیم‌ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود. آن‌گاه روی خمیرها زرده‌ی تخم‌مرغ بمالید و كنجد بپاشید.

اینك سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 170 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت نان‌ها را بپزید.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع ناننانپخت نانفتیرنان فتیر تعداد بازديد: 769 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذاچیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است