Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 21:05

نان چای كره‌ای

نان چای كره‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یك لوف:

 پودر مایه‌خمیر ................2 قاشق چایخوری

شكر.................2 قاشق چایخوری

آب ولرم..............250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آرد ...................450 گرم

نمك...............1 قاشق چایخوری

كره‌ی نرم شده ............135 گرم

 

 مواد لازم رویه:

شكر ......................30 گرم

دارچین................1 قاشق سوپخوری

روغن مایع...............به میزان لازم

طرز تهیه :

مایه‌خمیر، شكر و یك چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید و با هم مخلوط كنید، روی آن را بپوشانید و در جای گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن گاه آرد و نمك را در كاسه‌ی دیگری بریزید و در مركزش حفره‌‌ای ایجاد كنید، سپس 35 گرم از كره، باقیمانده‌ی آب و مایه‌خمیر فعال شده را به آرد بیفزائید و مواد را با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را روی سطح آردپاشی شده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی آن را بپوشانید و در حدود 1 ساعت استراحت دهید.

 

اكنون خمیر را با وردنه، روی سطح آردپاشی شده، به اندازه 20×30 سانتیمتر باز كنید، باقیمانده‌ی كره را روی دوسوم از خمیر بمالید و خمیر را چهارلا تا كنید و وردنه بكشید. سپس زیر و روی خمیر آرد بپاشید تا به میز نچسبد. 3 بار عمل تا زدن خمیر را پشت سر هم تكرار نمائید. حالا خمیر را به اندازه‌ی 20×30 سانتیمتر باز كنید و در سینی چربكرده‌ای به اندازه‌ی خمیر پهن كنید. دوباره روی خمیر را بپوشانید و صبر كنید تا حجمش دو برابر شود و قالب را پر كند.

 

اكنون روی خمیر روغن مایع بمالید، شكر و دارچین بپاشید و با چاقوی تیز برش‌های كم‌عمق منظمی به شكل لوزی‌ روی آن ایجاد كنید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 30 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود.

برچسب ها: ناننان کره ایآموزش پخت ناننان عصرانهطرز تهیه نان کره اینان چای کره ای تعداد بازديد: 146 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است