Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 22:00

نان لواش شیری

نان لواش شیری

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم :

آب ولرم........... یک دوم پیمانه

۱ خمیر مایه.............. قاشق سوپ خوری

روغن مایع...........یک دوم پیمانه

شیر..............2 پیمانه

۱ قاشق چای خوری........... نمک

شكر..............1 قاشق چای خوری

آرد ..............به میزان لا زم (۳ تا ۴ پیمانه)

روش تهیه :

 مایه ی خمیر، آب ولرم و یک قاشق چای خوری شكر را در ظرفی بریزید و روی آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپوشانید تا مایه خمیر پف كند; سپس نمک، روغن و شیر را به آن بیفزایید و با قاشق به هم بزنید. كم كم آرد الک شده را اضافه كنید تا جایی كه خمیر به دست نچسبد; سپس آن را خوب ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و به مدت نیم ساعت در جای گرم قرار دهید. ساج را روی حرارت اجاق قرار دهید تا كاملا گرم شود. بعد از این مدت چونه های كوچكی از خمیر بردارید; سپس با وردنه به نازكی نان لواش باز كنید و روی ساج قرار دهید تا طلایی رنگ ش ود. سپس آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی رنگ شود. در صورتی كه ساج در اختیار نداشتید، می توانید از پشت سینی یا قابلمه استفاده كنید.

برچسب ها: ناننان لواشطرز تهیه نان لواش خانگینان ساجینان لواش شیریطرز تهیه نان لواش شیری تعداد بازديد: 202 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است