Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 22:12

نان کاک

نان کاک

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه یک کیلو و نیم :

 آرد سفید  ...........   ۱ كیلوگرم

شیر  .............   ۲۰۰ میلی لیتر

شكر   ..........  ۵۰۰ گرم

روغن  ..........   ۵۰۰ گرم

زردچوبه  .............   ۱ قاشق سوپ|خوری

بیكینگ پودر  ...........   یک دوم قاشق چای|خوری

كنجد برای تزیین  ............   كمی

پودر خمیرترش  ............   یک دوم قاشق چای|خوری

آب ولرم  .............   ۲ قاشق سوپ|خوری

روش تهیه :

ابتدا پودر خمیر ترش را در آب ولرم بریزید و ۲۰-۱۵ دقیقه بگذارید بماند تا عمل آید. سپس شیر را گرم كرده، شكر را با آن مخلوط كنید تا حل شود آن گاه به آرد سفید الک شده اضافه كنید تا كم|كم با هم مخلوط شوند. روغن را افزوده و خوب ورز دهید تا كاملا مخلوط شوند. در پایان مقداری زردچوبه به همراه بیكینگ|پودر و خمیرترش عمل آمده به آن اضافه و خوب با هم مخلوط كنید. این خمیر را دو ساعت استراحت دهید. بعد از آن خمیر را باز كرده، روی آن را با چنگال نقش بیندازید و به شكل مثلث برش بزنید، كمی كنجد بپاشید و داخل فری كه از قبل با حرارت ۲۵۰ درجه|سانتی|گراد گرم شده باشد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. (بهتر است از قبل كف سینی فر چرب شود تا مواد به آن نچسبد).

برچسب ها: ناننان سنتینان کاککاک کرمانشاهیطرز تهیه کاک کرمانشاهی تعداد بازديد: 191 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟