Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 31 تیر 1403 - 01:08

نان‌ پای گوشت

نان‌ پای گوشت

shooroshirin5

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 1 قرص نان

پودر مایه خمیر یک و یک دوم قاشق چایخوری

شکر 2 قاشق چایخوری

آب ولرم در حدود یک و یک چهارم پیمانه

آرد نان 570 گرم

شیر خشک 2 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ 1 عدد

زرده تخم مرغ برای روی نان 1 عدد

مواد لازم میانی

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده 2 عدد متوسط

گوشت چرخکرده 280 گرم

فلفل چیلی 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

مایه‌خمیر، شکر و یک چهارم پیمانه از آب ولرم را در کاسه کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه روی کاسه را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر پف کند و تخمیر شود. سپس آرد، شیر‌خشک و نمک را در کاسه بزرگ و مناسبی الک کنید و در مرکز آن حفره‌ای بسازید.

حالا مایه‌ خمیر عمل آمده، روغن و تخم‌مرغ را درون آرد بریزید و کم‌کم باقیمانده آب را بیفزائید تا این مواد به شکل خمیر درآید.

اکنون خمیر به‌دست آمده را روی سطح آردپاشیده ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش افزایش یابد.

در این میان مواد میانی را آماده کنید و بگذارید خنک شود. آن‌گاه خمیر را دو قسمت کنید و هر یک را به اندازه 30×40 سانتیمتر باز نمائید.

سپس مایه میانی خنک شده را روی یکی از خمیر‌ها بریزید و در همه جا بطور یکسان پخش کنید. حالا خمیر را رول کنید و آن را در وسط خمیر دیگر قرار دهید.

اینک دو طرف خمیر را به نوار‌های یک سانتیمتری برش دهید و دو طرف خمیر را روی رول قرار گرفته در وسط خمیر بیاورید و به شکل حصیری ببافید.

اکنون خمیر بافته شده را به شکل نعل درآورید و روی سینی چربکرده قرار دهید.

روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود.

حالا روی خمیر زرده تخم‌مرغ بمالید و آن را به مدت تقریبی 25-35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مایه میانی

روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

سپس گوشت، چیلی، نمک و فلفل را بیفزائید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. حالا رب گوجه‌فرنگی را افزوده و مخلوط کنید و قدری آب درون گوشت بریزید.

در تابه بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و آبش کشیده شود. اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه گوشتی خنک شود.

برچسب ها: آموزش ناندستور تهیه نانمواد میانی نانآشپزباشینان‌ پای گوشتمایه میانی نانمواد لازم نان‌ پای گوشتروش تهیه نان‌ پای گوشت تعداد بازديد: 1772 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است