Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 15:57

نان رول كشمشی

نان رول كشمشی

shooroshirin6

0 0

آسان

10 نفر

مواد مورد نیاز

 كشمش بی‌دانه 160 گرم (1 پیمانه)

 

آب پرتقال 1 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 7 گرم

 

شیر گرم   250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

شكر 50 گرم

 

آرد نان 375 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره مكعبی خرد كرده 30 گرم

 

مواد لازم برای روی نان:

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

خامه 2 قاشق سوپخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- افسانه ظروفی

 

كشمش را بشوئید و در صافی بریزید تا آب اضافیش گرفته شود. آن‌گاه كشمش، آب پرتقال و پوست پرتقال را در كاسه كوچكی بریزید و مخلوط كنید.

سپس مایه خمیر، شیر و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و حدود ده دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا حجم مایه خمیر دو برابر شود.

حالا 340 گرم از آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید، كره و باقیمانده شكر را بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید.

اكنون مایه خمیر ورآمده را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی به دست آید. خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید و چنانچه بیش از حد لازم چسبنده بود، باقیمانده آرد را به آن بیفزائید.

اینك خمیر را در كاسه چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و یك ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده به اندازه 20 × 40 سانتیمتر باز كنید و كشمش را رویش بپاشید.

سپس آن را از عرض رول كنید و در قالب چربكرده لوف به اندازه 8×21 سانتیمتر بگذارید. روی قالب را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر، به خمیر استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.

حالا مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه را روی خمیر بمالید و نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

 

برچسب ها: ناننان رولنان رول كشمشینان کشمشیآموزش نان کشمش تعداد بازديد: 1486 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟