Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 21 تیر 1399 - 20:51

نان شير و عسل

نان شير و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

40 دقیقه

1 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای یك قرص نان :

 پودر مایه خمیر  .................     7 گرم

شكر  .............   1 قاشق چایخوری

تخم‌مرغ   .................  3 عدد

شیر گرم   ............  185 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

عسل  .............   115 گرم (حدود یك‌سوم پیمانه)

كره‌ی آبكرده  ..............   125 گرم

نمك   ............  یك‌دوم قاشق چایخوری

آرد    .............  500 گرم

روش تهیه :

قالب عمیقی را به قطر 25 سانتیمتر، چرب كنید و كف آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه آب گرم را در كاسه‌ی مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هائی روی آن بوجود آید. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، شیر، عسل، كره، نمك و 2 پیمانه از آرد را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید. سپس این مخلوط را با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یكدستی حاصل شود. حالا باقیمانده‌ی آرد را بیفزائید و هم بزنید تا مایه‌ی غلیظی به دست آید. اكنون رویش را بپوشانید و یك ساعت كنار بگذارید تا حجم مایه افزایش یابد. سپس آن را هم بزنید و در قالب بریزید. رویش را با دستان چرب، صاف كنید و دوباره یك ساعت دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. اینك قالب را در فر گرم‌ كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه، نان را بپزید. سپس نان را از فر درآورید و رویش از مخلوط یك قاشق سوپخوری شكر و یك قاشق سوپخوری شیر بمالید. بعد از نیم‌ساعت، نان آماده‌ی مصرف است.

برچسب ها: آموزش آشپزینانپخت ناننان خانگینان شیرنان عسلطرز تهیه نان شیر و عسل تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است