Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:52

نان همبرگر

نان همبرگر

shooroshirin

0 0

متوسط

20 دقیقه

3 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه ی 3 عدد نان بزرگ:

آرد ............۳۲۰ گرم

بهبوددهنده.............. یک دوم قاشق چایخوری

مایه خمیر .............۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)

آب معمولی........... یک و یک چهارم پیمانه

روغن مایع ............۲ قاشق سوپخوری

نمک........... یک دوم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای رویه:

آرد.............۱ قاشق سوپخوری

آب............ ۵۰ میلی لیتر

كنجد.......... به مقدار لازم

روش تهیه :

 در ظرفی آ‌رد و بهبوددهنده را الک كنید. مایه خمیر را مستقیم به مخلوط آ‌رد اضافه كنید. سپس آ‌ب را به تدریج به آ‌ن بیفزائید. حالا روغن مایع و نمک را اضافه كنید و خمیر را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید و بعد چانه كنید. آ‌نگاه خمیر را در ظرفی آ‌ردپاشی شده قرار دهید و روی آ‌ن كمی آ‌رد بپاشید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت یک ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آ‌ن دو برابر شود. سپس خمیر را به ۳ قسمت (به وزن تقریبی ۱۸۰ گرم) تقسیم و گلوله كنید و در سینی چرب شده با فاصله بگذارید. دو لیوان آ‌ب جوش داخل سینی بگذارید (همان طور كه در تصویر مشاهده می كنید). سپس روی سینی را بپوشانید و در محیطی گرم به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه استراحت دهید. پس از آ‌ن روی خمیر را با مواد رویه بپوشانید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

 

روش تهیه ی رویه:

 آ‌رد را داخل آ‌ب بریزید و رقیق كنید و با قلم مو به آ‌رامی روی خمیر بمالید. سپس كنجد را روی آ‌ن بپاشید.

 

یادآ‌وری: نان را بعد از خارج كردن از فر، خنک كنید و در ظرف دربسته ای بگذارید.

برچسب ها: نانهمبرگرنان همبرگرنان همبرگر خانگیطرزتهیه نان همبرگر خانگی تعداد بازديد: 747 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است