Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 11:05

نان لبو

نان لبو

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود ۸ عدد

آرد ۲۴۰گرم

شکر ۳۰ گرم

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری یک دوم قاشق چایخوری

 شیر ۱۵۰ میلی لیتر (دو سوم پیمانه)

کره۳۰ گرم

مواد لازم میانی

لبوی پوره کرده 300 گرم

کره 10 گرم

خامه صبحانه 15 گرم

نشاسته ذرت 25 گرم

آرد  10 گرم

آشپزباشی - شبنم مدیر‌دهقان

آرد، شکر، نمک، مایه خمیر و شیر  را  با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا صاف و یکدست شود.

آن‌گاه کره را کم کم به آن بیفزائید و در حدود 10 دقیقه خمیر را ورز دهید (ممکن است خمیر اندکی چسبنده باشد که کاملا طبیعی است).

حالا خمیر را در کاسه چربکرده بگذارید، رویش را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.

روی خمیرها را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر کنار بگذارید تا حجمشان دو برابر شود.

اکنون هر قسمت از خمیر را به شکل بیضی با وردنه باز کنید و یکی از رول‌های لبو (مواد میانی) را رویش بگذارید و خمیر را دور آن بپیچید.

سپس خمیر را اندکی با وردنه پهن کنید و داخل خمیر را با پیتزا بر و یا چاقوی تیز، 5 برش طولی ایجاد کنید به گونه‌ای که ابتدا و انتهای خمیر بریده نشود!

حالا از یک طرف خمیر را رول کنید و ابتدا و انتهای خمیر را زیر خمیر تا بزنید تا گرد شود.

خمیرها را روی سینی شیرینی‌پزی بگذارید، رویشان را بپوشانید و 30-40 دقیقه کنار بگذارید تا دوباره حجیم شوند.

اینک نان لبو را به مدت تقریبی 15-20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه نان لبو خنک شد، رویشان پودر شکر بپاشید.

برچسب ها: ناننان لبولبو تعداد بازديد: 1345 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است