Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 16:54

نان چای با پرتقال و عسل

نان چای با پرتقال و عسل

shooroshirin5

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

آرد 385 گرم

 

بیكینگ پودر یك‌ویك‌دوم قاشق چایخوری

 

بیكینگ سودا یك‌دوم قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره 30 گرم

 

عسل 250 میلی‌لیتر (1‌پیمانه)

 

تخم‌مرغ 1 عدد

 

پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری

 

آب پرتقال 175 میلی‌لیتر

 

گردوی برشته و خرد كرده 115گرم

آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

فر را با دمای 170درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. آرد، بیكینگ‌پودر، بیكینگ سودا و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید.

آن‌گاه كره را قدری با همزن برقی بزنید تا نرم شود. سپس عسل، تخم‌مرغ و پوست پرتقال را بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا مواد خشك و آب پرتقال را به‌طور یك در میان به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید و در آخر گردو را نیز اضافه كنید.

حال مایه را در قالب لوف چربكرده، به اندازه‌ی 13×23سانتیمتر -كه با كاغذ روغنی پوشانده‌اید، - بریزید و به مدت تقریبی 60-70 دقیقه در فر بپزید.

مصرف این نان همراه با چای عصر بسیار مطلوب و دلپذیر است.

 

برچسب ها: انواع نانآموزش ناننان پرتقالینان عسلیپخت ناننان خانگیدستور ناننان چای تعداد بازديد: 1515 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است