Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 10:44

پوریس

پوریس

shooroshirin5

0 0

آسان

12 نفر

مواد مورد نیاز

آرد نان 225 گرم

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

كره‌ی آبكرده 30 گرم

 

آب 100-150 میلی‌لیتر

 

روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیانی‌صفت

 

آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزایید. آن‌گاه آب را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 10دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را جمع كنید و به شكل توپ در آورید و در كاسه‌ی چربكرده قرار دهید.

رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ در آورید.

اكنون رویشان را تخت كنید و به قطر 13 سانتیمتر در آورید. آن‌گاه روغن را در تابه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا دمایش به 180 درجه‌ی سانتیگراد برسد.

سپس خمیرها را یكی‌یكی در روغن سرخ كنید تا قدری پف كند و طلائی رنگ شود.

اینك نان‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: انواع ناندستور تهیه نانآموزش پخت ناننان محلینان پوریسنان شمالیپوریس تعداد بازديد: 1713 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است