Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 29 اسفند 1402 - 10:34

نان بریوش فیلیپینی

نان بریوش فیلیپینی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 14 عدد

مایه خمیر خشک فوری دو و یک‌دوم قاشق چایخوری

شکر 100 گرم

شیر ولرم 110 میلی‌لیتر (یک سوم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

خامه صبحانه 70 گرم

تخم‌مرغ 1 عدد

آرد نان 450 گرم

نمک یک چهارم قاشق چایخوری

کره نرم شده در دمای محیط

 

آشپزباشی - آرزو مقدم

مایه خمیر، یک قاشق چایخوری از شکر و همه شیر را در کاسه‌ کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

رویش را بپوشانید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود و حباب‌هایی روی آن ظاهر شود.

سپس مخلوط خامه و تخم‌مرغ را در کاسه بزرگی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید.

حالا آرد و نمک را افزوده و مخلوط سازید تا خمیر نسبتا چسبنده‌ای به دست آید. اینک کره را

کم‌کم به خمیر بیفزائید و آن را 10-12 دقیقه ورز دهید تا لطیف و یکنواخت شود.

اکنون خمیر فراهم کرده را در کاسه چربکرده بگذارید و رویش را با سلفون بپوشانید و در حدود یک ساعت و نیم تا دو ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجمش چند برابر شود.

سپس هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به 14 قسمت مساوی تقسیم کنید و به اشکال دلخواه فرم دهید.

آن‌گاه خمیرهای فرم داده را روی سینی فر دارای کاغذ روغنی بچینید و رویشان را بپوشانید و 20 دقیقه دیگر در دمای محیط نگه دارید تا حجمشان افزایش پیدا کند.

حال سینی را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و بریوش را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه بپزید.

همینکه بریوش خنک شد، رویش پودر شکر بپاشید و در ظرف مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: کیکشیرینینانآشپزباشیشور و شیریننان بریوش فیلیپینی تعداد بازديد: 953 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است