Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 تیر 1398 - 20:47

نان شیرین فندقی

نان شیرین فندقی

shooroshirin

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای حدود 9 عدد

شیر 100میلی لیتر

شکر  50 گرم

مایه خمیر 1 قاشق چایخوری سرخالی

سفیدۀ تخم مرغ  1 عدد

کره  125 گرم

ماست  80 میلی لیتر(یک سوم پیمانه)

پودر هل  1 قاشق چایخوری

آرد حدود 400گرم

مواد لازم میانی

کرۀ آب کرده    50 گرم

شکر   50 گرم

فندق پودر کرده  50 گرم

دارچین    1 قاشق چایخوری

زردۀ تخم مرغ برای روی نان شیرینی  1 عدد

آشپزباشی - آرزو گنجی

شیر،یک قاشق چایخوری از شکر و مایه خمیر را در کاسۀ کوچکی بریزید و مخلوط کنید.

آن گاه روی کاسه را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر فعال شود.

سپس باقیماندۀ شکر،سفیدۀ تخم مرغ، کره،ماست،پودر هل و مایه خمیر عمل آمده را در کاسۀ مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

حالا آرد را کم کم بیفزائید تا خمیر مناسبی به دست آید.اکنون خمیر فراهم کرده را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسۀ چربکرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

اینک چانه هایی به وزن 60 گرم از خمیر بردارید و روی سطح آرد پاشیده به قطر 15 سانتیمتر باز کنید.

آن گاه روی خمیر کرۀ آبکرده بمالید و قدری از مخلوط مواد میانی بپاشید و رول کنید.

سپس آن را دولا کنید و این قسمت را برش دهید و بعد خمیر را به شکل قلب درآورید.

خمیرهای فراهم کرده را در سینی چربکرده بچینید،رویشان را بپوشانید و کنار بگذارید تا حجمشان دوبرابر شود.

حالا روی خمیرها زردۀ تخم مرغ بمالید و نان شیرینی را به مدت تقریبی 20-25 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 190 درجۀ سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: نان شیرینآشپزباشیآرزو گنجیانواع نانهای شیریننان فندقینان شیرین فندقیروش تهیه نان شیرین فندقیمواد لازم برای تهیه نان فندقی تعداد بازديد: 336 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است