Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 31 فروردین 1398 - 17:29

نان بادام و عسل

نان بادام و عسل

shooroshirin6

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

 شکر 1 قاشق چایخوری

 

خامه صبحانه 60میلی لیتر (یک چهارم پیمانه)

 

پودر مایه خمیر 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

 

کره 125 گرم

 

عسل 2 قاشق سوپخوری

 

تخم مرغ 3 عدد درشت

 

آرد 350 گرم

 

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

 

شیر 80 میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

 

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری

 

بادام برشته و خرد کرده 60 گرم

 

مواد لازم رویه:

 

پودر شکر  150 گرم

 

آب پرتقال تازه  3 قاشق سوپخوری

 

پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مهدیس رحیمیان

 

شکر، خامه و مایه‌خمیر را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید. آن‌گا ه رویش را بپوشانید و 10دقیقه کنار بگذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. سپس کره را داخل کاسه همزن برقی بریزید، عسل را به آن بیفزائید و هم بزنید تا صاف و یکدست شود.

حالا تخم‌مرغ‌ها را کم‌کم بیفزائید و مخلوط کنید. اکنون 300 گرم آرد، نمک، شیر، مخلوط مایه‌خمیر و پوست پرتقال را افزوده و سپس باقیمانده آرد را اضافه کنید تا خمیر لطیف و مناسبی به‌دست‌آید.

اینک خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا صاف و یکدست شود و بعد آن را در کاسه چربکرده بگذارید. رویش را بپوشانید و در حدود 2ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دوبرابر شود.

آن‌گاه بادام را به خمیر بیفزائید و دوباره آن را اندکی ورز دهید. سپس خمیر را داخل قالب چربکرده میان تهی به قطر 21 سانتیمتر بگذارید و در حدود یک ساعت به آن استراحت دهید تا خمیر، حجم قالب را پر کند.

حالا نان را به مدت تقریبی 30-35 دقیقه، در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. همچنانکه نان گرم است، مواد رویه را با قلم‌مو روی نان بمالید.

یادآوری: برای تهیه مواد رویه؛ همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط کنید.

 

برچسب ها: ناننان عسلینان بادام و عسلنان بادامینان عسل و بادام تعداد بازديد: 675 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است