Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:04

نان پرتقالی

نان پرتقالی

shooroshirin3

0 0

آسان

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 6 گرم (یك و یك‌دوم قاشق چایخوری)

 

آب ولرم 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

شكر 4 قاشق چایخوری

 

كره آبكرده 30 گرم

 

آب پرتقال 200 میلی‌ لیتر

 

پوست پرتقال رنده كرده 2 قاشق چایخوری

 

نمك یك‌دوم قاشق چایخوری

 

آرد حدود 300 گرم

 

مواد لازم میانی

 

شكر 100 گرم

 

آب پرتقال 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 

آرد 30 گرم

 

مواد لازم رویه

 

زرده تخم‌مرغ 1 عدد

 

خامه 1 قاشق چایخوری

 

پرك بادام به میزان لازم

 

پودر شكر به میزان لازم

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- لیلا آیاتی صفت

 

مایه خمیر، آب ولرم و یك قاشق چایخوری از شكر را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه كره، آب پرتقال، پوست پرتقال، نمك و باقیمانده شكر را در كاسه مناسبی بریزید و مایه خمیر ورآمده را به آن بیفزائید.

حالا آرد را كم‌كم افزوده و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ‌ورز دهید تا صاف و یكدست شود. اكنون خمیر را به شكل توپ درآورید و در كاسه چربكرده بگذارید. رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود.

اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به شكل مستطیل باز كنید و مواد میانی را رویش بریزید و صاف كنید. آن‌گاه خمیر را از درازا رول كنید و به عرض 2-5/2 سانتیمتر برش دهید و با فاصله در سینی چربكرده بچینید.

روی سینی را بپوشانید و 45 دقیقه دیگر، خمیر را در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دوبرابر شود. سپس مخلوط زرده تخم‌مرغ و خامه را روی خمیر‌ها بمالید و پرك بادام بپاشید. اكنون سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30-40 دقیقه، نان را بپزید.

همینكه نان خنك شد، در صورت دلخواه رویشان قدری پودر شكر بپاشید و برای پذیرائی، در ظرف زیبا و مناسبی بچینید‌.

روش تهیه مواد میانی: شكر، آب پرتقال و آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را روی حرارت قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كرم صاف و غلیظی حاصل شود.

 

برچسب ها: آشپزي با پرتقالآموزش ناننان پرتقالیروش تهيه نان پرتقاليروش تهيه نان پرتقالمواد لازم نان تعداد بازديد: 3385 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين نان چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است