Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 20:03

مَناقیش بالزَّعتر

مَناقیش بالزَّعتر

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

آرد 500 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

پودر مایه خمیر 10 گرم

 

شكر 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 300 تا 350 میلی‌لیتر

 

روغن مایع 2 قاشق سوپخوری

 

آرد ذرت به میزان لازم

 

مواد لازم رویه

 

ادویه زَعتر یك‌دوم پیمانه

 

روغن زیتون یك‌دوم پیمانه

 

نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

 

آرد و نمك را با هم مخلوط سازید و دو بار الك كنید. آن‌گاه مایه خمیر و شكر را در كاسه كوچكی بریزید، یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را به آن بیفزائید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.

 سپس آن را به آرد بیفزائید و باقیمانده آب ولرم را به تدریج اضافه كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. حالا روغن را نیز بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و در كاسه چربكرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك‌ساعت، در جای گرم نگه‌دارید تا حجمش دو برابر شود. اینك هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و 5 دقیقه ورز دهید. اكنون خمیر را چهارقسمت كنید و هر تكه را به شكل توپ درآورید.

 حال روی خمیرها آرد ذرت بپاشید، رویشان را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید. اكنون روی خمیرها را قدری تخت كنید و با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده قرار دهید.

رویشان را با مواد رویه بپوشانید و به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.

روش تهیه مواد رویه: زعتر، روغن زیتون و نمك را مخلوط كنید.

یادآوری1: ادویه زعتر شامل مخلوط سماق، آویشن، كنجد بو داده، مرزنجوش، نمك، تخم كرفس، تخم گشنیز، بادیان و دارچین است.

یادآوری2: در لبنان این نان را با زیتون، گوجه‌فرنگی و خیار میل می‌كنند.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع نانآموزش نانپخت نانشیرینی پزیمواد اولیه ناندستور ناناعظم گلزارمنشمَناقیـش بالزَّعترنان لبنانی تعداد بازديد: 1570 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟