آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
آرد و نمك را با هم مخلوط سازید و دو بار الك كنید. آنگاه مایه خمیر و شكر را در كاسه كوچكی بریزید، یكچهارم پیمانه از آب ولرم را به آن بیفزائید، رویش را بپوشانید و كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود.
سپس آن را به آرد بیفزائید و باقیمانده آب ولرم را به تدریج اضافه كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد. حالا روغن را نیز بیفزائید و به مدت تقریبی 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و در كاسه چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یكساعت، در جای گرم نگهدارید تا حجمش دو برابر شود. اینك هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و 5 دقیقه ورز دهید. اكنون خمیر را چهارقسمت كنید و هر تكه را به شكل توپ درآورید.
حال روی خمیرها آرد ذرت بپاشید، رویشان را بپوشانید و 15 دقیقه استراحت دهید. اكنون روی خمیرها را قدری تخت كنید و با فاصله از یكدیگر، در سینی چربكرده قرار دهید.
رویشان را با مواد رویه بپوشانید و به مدت تقریبی 12 دقیقه، در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد بپزید.
روش تهیه مواد رویه: زعتر، روغن زیتون و نمك را مخلوط كنید.
یادآوری1: ادویه زعتر شامل مخلوط سماق، آویشن، كنجد بو داده، مرزنجوش، نمك، تخم كرفس، تخم گشنیز، بادیان و دارچین است.
یادآوری2: در لبنان این نان را با زیتون، گوجهفرنگی و خیار میل میكنند.