Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 4 مهر 1397 - 04:30

نان پیازی

نان پیازی

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه 1 قاشق چایخوری

 

پیاز ریز رنده كرده و آبگرفته 1 عدد

 

آرد نان 750 گرم

 

نمك 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

 

كنجد 1 قاشق سوپخوری

 

سیاهدانه 1 قاشق سوپخوری

 

مواد لازم رویه

 

پیاز ریز رنده كرده 1 عدد

 

روغن مایع  1 قاشق سوپخوری

 

زردچوبه  1 قاشق چایخوری

 تحریریه ماهنامه آشپزباشی – لیلا آیانی صفت

 

مایه خمیر، زردچوبه، پیاز، آرد و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آب را كم‌كم بیفزائید تا خمیر نرم و مناسبی، حاصل شود. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا كاملا صاف و یكدست شود و آن را در كاسه‌ چربكرده قرار دهید.

رویش را بپوشانید و در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر افزایش یابد. حالا خمیر را به 6 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید.

 اكنون روی خمیرها را بفشارید تا قدری تخت شوند. خمیرها را با فاصله، در سینی چربكرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و حدود نیم‌ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجمشان دو برابر شود.

 اینك مواد رویه را روی خمیر‌ها بریزید و كنجد و سیاهدانه بپاشید. سپس سینی را در فر گرم‌كرده با دمای 220 درجه‌ سانتیگراد قرار دهید و نان را به مدت تقریبی 30-40 دقیقه یا تا زمانیكه طلائی رنگ شوند، بپزید.

یادآوری: برای تهیه‌ مواد رویه؛ پیاز را در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس زرد چوبه را به آن بیفزائید.

 

برچسب ها: طرز تهیه نانانواع ناننانپخت نانمواد اولیه پخت ناننان پیازیتهیه ناننان با پیاز تعداد بازديد: 1317 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است