Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 26 آبان 1397 - 11:58

نان چای با کشمش طلائی

نان چای با کشمش طلائی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

آرد  نان 450 گرم

نمک یک دوم قاشق چایخوری

مخلوط ادویه شامل دارچین – جوز هندی – زنجفیل

یک دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر یک و یک دوم قاشق چایخوری

شکر دانه ریز 50  گرم

شیر گرم  300 میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)

کره نرم شده 110 گرم

شکر دانه ریز 50 گرم (برای وسط خمیر)

کشمش طلائی 110 گرم

مواد لازم برای روی نان

شکر 2 قاشق سوپخوری

آب گرم 2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - افسانه ظروفی

آرد، نمک و ادویه را چند دقیقه در فر یا مایکرویو گرم کنید. آن‌گاه مایه خمیر و شکر را به آن بیفزائید و شیر را کم کم اضافه نمائید تا خمیر مناسبی حاصل شد.

خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا کاملا یکنواخت شود و بعد آن را در کاسه مناسبی قرار دهید و رویش را با سلفون چربکرده بپوشانید.

خمیر را در حدود یک ساعت و یا تا زمانیکه حجمش افزایش پیدا کند، در جای گرم نگه دارید. حالا خمیر را دوباره ورز دهید و روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی 4 میلیمتر باز کنید.

اکنون روی خمیر را با نیمی از کره بپوشانید و نیمی از شکر و کشمش را رویش بپاشید.

سپس خمیر را سه لا تا بزنید و آن را 90 درجه بچرخانید و دوباره با وردنه باز کنید. آن‌گاه باقیمانده کره را رویش بمالید و باقیمانده شکر و کشمش را رویش بپاشید.

دوباره خمیر را سه لا تا بزنید و این بار به ضخامت 5/2 سانتیمتر باز کنید. اندازه خمیر می‌باید 20×25 سانتیمتر باشد!

اینک خمیر را در قالب چربکرده مستطیل شکل به اندازه 20×25 سانتیمتر قرار دهید، رویش را با سلفون چربکرده بپوشانید و در حدود 35-40 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

حالا روی خمیر را به شکل لوزی برش دهید و 2 قاشق سوپخوری شکر را در 2 قاشق سوپخوری آب گرم حل کنید و روی خمیر بمالید.

اکنون نان چای را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود، در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: نان شیریننان چایآشپزباشیافسانه ظروفیطرز تهیه انواع ناننان چای با کشمش طلائیطرز تهیه نان چاینان چای با کشمش تعداد بازديد: 306 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.

سبد خرید شما

سبد خالی است