Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 13:44

نان انجیر و عسل

نان انجیر و عسل

shooroshirin

0 0

متوسط

10 دقیقه

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 2 نفر

آرد.................. 225 گرم

بیكینگ پودر.................  یك و یك دوم قاشق چایخوری

كرة سرد (خرد كرده)...................... 25 گرم

ماست كم‌چرب................ 180میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

انجیر خشك ریز خرد كرده................... 60 گرم

عسل................... 1 قاشق سوپخوری

آرد اضافی ................1 قاشق سوپخوری

آشپزباشی - نفیسه قنبری :

 

روش تهیه

آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه ماست، انجیر و عسل را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به اندازة‌ تقریبی 8×24 سانتیمتر رول كنید و در سینی چربكرده، بگذارید. حالا روی خمیر، آرد (اضافی) بپاشید و با چاقوی تیز،  برش‌هائی رویش ایجاد كنید. اكنون نان را 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجة سانتیگراد بگذارید و بعد دمای فر را به 180 درجة سانتیگراد كاهش دهید و نان را 10 دقیقة دیگر، بپزید. اینك نان انجیر و عسل را روی پنجرة سیمی خنك كنید و در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

 

 

خواص  انجیر

انجیر میوه ای است که هر دو حالت خشک و تازه آن مفید و مغذی است.برای درمان بسیاری از بیماریها کاربرد دارد ،از منظر قرآن و اطبای قدیمی نیز به عنوان بهترین میوه همراه زیتون یاد شده است. انجیر ،یکی از قدیمی ترین میوه های مصرف شده توسط انسان است به طوریکه براساس افسانه های کهن برخی از محققان حتی معتقدند که میوه ممنوعه ای که توسط حوا کشف شد، انجیر بود و نه یک سیب ولی این تنها چیز عجیب در مورد میوه انجیر نیست چرا که خواص وفواید آن خود چنانچه در ادامه این بخش از سلامت نمناک خواهید خواند شگفت انگیز است.

برچسب ها: طرز تهیهخواص انجیرنان انجیر و عسلطرز تهیه نان انجیر و عسل تعداد بازديد: 583 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است